Salut. aparatul este un esec, unchiul meu se invarte in domeniul foto/video de aprox 15 ani, tocmai l-am intrebat.
uita-te pe eMAG, pretul e mult mai mic decat in link-ul oferit de tine si arunca o privire si la comentarii, ca sigur are.
eu nu l-as cumpara, respectivul de pe okazii sigur vrea sa scape de el din acelasi motiv.
cu placere
Ai cumva niste sugestii de aparate bune, dar si la un pret acceptabil pentru ca il cumpar impreuna cu o fata si impartim suma la 2 si as vrea ca suma sa nu fie foarte mare?:*
Imi pare rau, nu am cunostinte pentru acest domeniu.
totusi daca vrei sa faci o alegere buna eu zic sa cauti prin magazinele virtuale, cred ca fiecare model are comentarii de la oameni care se folosesc de ele.
Buna,nu te supara ca te sacai dar am vazut un aparat Fujifilm S2800 si dupa descrierile de pe net pare prea perfect, mi-ai putea spune daca acesta este bun?:*multumesc frumos.
Iubesc sa fiu sacait.
da, acest model este ok..si pretul de asemenea. dar ia-l nou pentru ca sunt aparate finute, indivizii de pe okazii le vand deoarece si-au cam terminat durata medie de viata data de producator. te pup
Ok.multumesc foarte mult:* ti-am dat fundita evident pentru ca m-ai ajutat foarte mult!>
Cu placere, multumesc.