Te rog sa incerci programul mixmeister. LE lipeste, le face ce vrei tu si automat dar dupa cateva criterii stabilite de tine. Incearcal si apoi mai vorbim,
Virtual DJ este perfect pentru așa ceva.
Download: http://www.virtualdj.com/download/free.html/
Dacă te-am ajutat, știi ce să faci;)!
Dar acolo trebuie sa le redai toate melodiile sa se faca mixul.Eu vreau sa le pun si sa le lipeasca singur
Nu am auzit de un așa program... încearcă și Atomix Mp3...
Salut. Iti recomand MIXMEISTER nu e asa greu, apoi sunt astea VIRTUAL DJ, DECKADANCE. Primul te ajuta exact la ce ai nevoie. Spor la mixuri.
Deci nu ai inteles...eu nu vreau sa fac mixuri, ci sa lipesc melodii! 11
Fara sa fiu nevoit sa le redau pe fiecare in parte?
Pai esti nevoit sa asculti dupa taiere sa asculti daca a iesit bine. Mai incearca Sound forge sau cool edit. Cu mixmeister faci orice.
Te rog sa incerci programul mixmeister. LE lipeste, le face ce vrei tu si automat dar dupa cateva criterii stabilite de tine. Incearcal si apoi mai vorbim,
Vezi FL Studio dar e destul de complicat pentru cei care nu stiu sa lucreze in el Oricum, cu FL Studio poti sa faci ce ai zis tu, si chiar mai mult.
Fruity loops e mai mult pentru cei creativi, de va chinuii mult cu bpm-urile pieselor si apoi trebuie sa importe vst-uri pentru efecte. Deci e chiar comlicat. Asa e Deckadance tot de la image line care ar face asta.