Daca nu vrei sa deschizi tastatura si sa cureti de praf fiecare tasta, bagi o surubelnita sub tasta shift, o sa iasa tasta, iar cu surubelnita, misti si centrezi acel silicon ce il gasesti inauntru. Apoi asezi frumos tasta la loc si o presezi pana se aude un pocnet. Daca ai tastatura separata adica calculator si tastatura, cel mai bine e sa deschizi tastatura cu tastele in jos.Vei gasi o folie pe care o vei a la o parte si cureti fiecare silicon si tastatura.Eu asa am facut si am fot surprins cata mizerie am gasit acolo.Succes.
Nu merge.Am laptop. ambele taste de shift nu merg.
Incearca sa apesi tasta shift din dreapta timp de 8 -10 secunde, e posibil sa fi dezactivat tastele.O alta solutie e sa apesi alternativ tasta shift din dreapta cu cea din stanga si apoi litera/cifra dorita. Problema e ca ai sters din greseala programul confizconfig. si asta afecteaza buna functionare a tastelor shift.
N-am nimic in 'cosul de reciclare. In files nu am intrat deloc astfel incat sa-l fi sters.
Incearca si vezi daca merge de pe keyboard, adica de pe ecran.
Da. Si acum si asa. Dar parca prevad ca mai incolo nu va mai merge, again.
Deci merge si de pe tastatura acum. Vad ca razi cu pofta, deci merge O seara placuta, aca mai intampini probleme, repeta figura si..merge.
Daca ai scris de pe keyboard si shiftul nu merge de pe tastatura, iti recomand sa-l duci la un service sa-l curete.
Faza e ca eu am lasat pc-ul in stand-by, de obicei de fiecare data cand il deschid shiftul merge vreo 5 minute dupa care ma lasa, dar merge pe tastatura vizuala...
Ma bucur ca ai rezolvat, bine de stiut, can il mai inchizi inchide-l turn-off, o seara placuta.
anonim_4396 întreabă: