| AdelinA001 a întrebat:

Buna tuturor!

Am bagat din greseala cardul SD in spatiul pentru SIM in tableta. Si acum nu mai pot sa-l scot. Ce ar trebuie sa fac? As putea sa-l scot singura sau trebuie sa-l duc la firma de la care am luat-o?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca cu o penseta sa scoti cardul, dar ai mare grija sa nu strici contactele de la sim, ca ar putea sa nu-ti mai functioneze cartela sim dupa aceea, poti incerca cu penseta, dar ai mare grija, daca nu reusetsti, il duci maine la magazinul de unde l-ai cumparat, ca sigur te vor ajuta.

3 răspunsuri:
| RenataG a răspuns:

Mai mi s a intamplat si mie ceva de genu am fortat un card intr un aparat dslr si a ramas acolo...am luat o penseta si l am scosbig grin

| OneGentleman a răspuns:

Ca sa nu strici slotul de card sim rugamintea mea este sa mergi la reprezentanta de unde ai cumparat tableta si sunt sigur ca te vor ajuta dansii sa rezolvi aceasta problemawinking

| AdelinA001 explică:

Problema e ca l-am luat din Constanta de la Flanco si eu nu stau in Constanta. Dar in orasul meu am un Flanco. Daca il duc aici, mi-l repara? Nu prea vreau sa stie ai mei. Si am incercat si cu penseta, si cu acul si nimic. Nici macar nu-l vad. trebuie sa stau cu o lanterna mica sa luminez