anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună tuturor! Am și eu o problemăsad Ieri mi-am reformatat calculatorul și mi-am instalat și Microsoft Office 2007 Home and Student, l`am activat și apoi când încercam să intru de exemplu în Word îmi dădea următoarea eroare: "Microsoft Office Word nu s-a instalat pentru utilizatorul curent. Rulați programul de instalare al aplicației" și când dau Ok se închide. Și l`am dezinstalat și instalat de mai multe ori, am descărcat și alt Microsoft Office și l`am instalat și tot așa mergesad
Vă rog să îmi spuneți ce să îi fac să meargă pentru. că îmi trebuie la școalăsad Dau fundă celui care mă ajută!love struck

Răspuns Câştigător
| Danιel a răspuns:

Ti-am creat un fisier care o sa te ajute sa modifici permisiunile de acces ale unui obiect din locatia 'ProgramData'. Momentan nu am problema, intrucat te rog sa imi raspunzi daca ti-a functionat.
1] Inchide orice aplicatie deschisa Office.
2] Descarca arhiva de mai jos (contine 2 fisiere, 82KB). Ti-as sugera sa le extragi intr-o locatie separata. http://www.filefront.com/17900434/Microsoft-Office-Fix.rar/
3] Dupa ce le-ai extras, deschide fisierul 'fix.cmd'! Asteapta 2, 3 secunde pana ce finalizeaza operatiile si apoi deschide o aplicatie Office, la alegere, pentru a verifica efectul remedierii.

0 răspunsuri: