| Moni4Monica24 a întrebat:

Buna tuturor.Am o problema care ma supara rau de tot, de ieri voiam sa imi accesez contul de Instagram si nu ma lasa.Cand intru pe el este gol si imi arata doar poza de profil si imi zice "flux neincarcat" si dupa doua sencunde imi apare sa imi confirm cu nr. de telefon dar nu imi vine codul de la Instagram ca sa ma pot conecta.Am incercat atatea variante si cu trimisul unui video cu fata mea ca sa vada ca eu sunt, cea reala, care vrea sa isi acceseze contul si nu imi da pace deloc acea confirmare cu nr. de telefon.E o chestie de la ei de nu imi apare codul? Isi va reveni? Va rog sa imi raspundeti si sper sa fie ok.

3 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna. Ai facut ceva care sa dea de inteles algoritmului ca esti bot? Fiindca cam asa functioneaza.Fie faci actiuni repetitive intr-un timp foarte scurt si te eticheteaza bot, dupa care iti restrictioneaza contul, fie cineva te-a raportat. Confirmarea cu numarul de telefon e dovada ca suspecteaza acitivitati dubioase pe contul tau(ti-a fost spart sau lucrezi cu programe tip bot pentru a castiga followeri, like-uri etc).

| IoAnA7771 a răspuns (pentru dullcat):

Am avut o aplicatie prin care puteam sa vad cine imi da unfollow sau cine imi viziteaza profilul.Am dezinstalat-o pana la urma ca ma gandeam ca poate de la ea va fi.Dar tot nu imi zice de nr de telefon.Chiar nu exista nicio solutie de a remedia problema?

| anemona01 a răspuns:

Buna. E posibil ca in cateva zile sa iti dea acord din nou, sau daca ai accesat vreun link necunoscut sa iti fie spart. Multa atentie se sparg multe conturi si probabi ai accesat un link de la cineva cunoscut, doar ca nu era el.