E calculator sau laptop? Laptopul are bluetooth incorporat. La unitati centrale (desktop0) s-ar putea sa nu existe functia bluetooth si ai nevoie de un stick usb bluetooth (denumit "dongle bluetooth") pe care sa-l conectezi la unitate si sa faci comunicarea cu telefonul. Ai un astfel de dispozitiv pentru calculator? Daca e laptop, atunci bluetooth-ul trebuie configurat, pentru ca cele doua dispozitive sa se recunoasca intre ele. E valabil si pestru desktop.
Am laptop
Http://www.programepc.com/wp-content/uploads/2012/12/bt2edra.jpg
Cam asa arata Bluetooth-ul meu, doar ca e negru si nu se vede acea placuta.Am un disc micut de cand am cumparat bluetooth-ul si pe acela il folosesc ca sa instalez programul, dupa cum ziceam cd-ul se numeste USB ADAPTER SOFTWARE IVT BlueSoleil 2.7 Dupa ce l-am instalat, am dat sa caut dispozitivul, adica telefonul meu, l-a gasit si nu imi apare avabila chestia cu transfer, doar Bluetooth Object Push Service..si asta nu ma ajuta sa transfer melodii, poze s.a.m.d in telefon.
Ai aici instructiuni: Bluetooth Object Push Service tocmai asta face - trasfera fisiere de pe un dispozitiv pe celalalt.
http://www.ehow.com/how_7340853_do-use-object-push-bluetooth_.html