| SorinMihai a întrebat:

Buna tuturor.am o problema la pccrying nu stiu de ce, dar cand deschid pc-ul se aude un tiuit in continuu, se opreste o secunda si iar incepe. Intra normal in windows ( am windows 7) si deodata se schimba tema in windows 7 basic...multumesc pentru oricare raspuns.

7 răspunsuri:
| moldovianu a răspuns:

Verifica ram-ii,desfa-l,scoate placutele de ram-i curata pune la loc,daca tot face, pune-le pe rand sa vezi care e de vina. faci proba cu cate una, asta in cazul in care ai 2!

| Bullweif a răspuns:

E cam vag spus "tiuie". Cel mai bine du`l la o verificarehappy sa nu se strice mai rau. Ramii tiuie cand sunt arsi, adica placa de baza iti arata ca n-are ramitonguehappy

| ZwNsv a răspuns:

Tauitul ala poate fi de la sursa sau de la cooler! si daca spui ca se schimba tema de pe desktop ori ai inst ceva ori ai un virus! eu ma pricem mai mult hardwear si tauitul doar de la asta se aude sau poate chiar de la carcasa! spor la treabawinking

| SorinMihai explică:

Chiar astazi am reinstalat windows-ul... fara rezultat la fel face sad

| SorinMihai explică:

Am doar una de 2gb.am sa incerc sa ma uit in el

| SorinMihai explică:

Hmm... vad ca nu imi merge sa dau alt+f4 si nici ctrl+alt+delcrying

| Andrei9d a răspuns:

Un raspuns mai simplu ar fi urmatoru: rogi pe cineva care se pricepe la calculatoare(un vecin, prieten, ruda) sa se uite la el sau sa iti instaleze din nou windowsu. Bafta si sper sa il rezolvi!