| Sweety27 a întrebat:

Buna tuturor. Am revenit cu o intrebare. Vreau sa imi iau un laptop (2000- 2600 ron) si un tv LED (1600- 2200 ron). Voi de unde ati cumpara? Cat de multumiti sunteti de livrare si preturi-produs?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E-mag chiar are cele mai mari preturi. Am folosit PCFun si PCGarage o perioada si nu am avut probleme. Inclusiv cu garantia, am trimis piesele defecte la garantie, gratuit, si am primit unele noi in perioade foarte scurte si asta fara prea multe discutii si complicatii. Mediadot de asemenea are preturi foarte mici si uneori promotii interesante si am inteles ca sunt ok din punct de vedere al relatiei cu clientii. Nu pot baga mana in foc pentru ca nu am cumparat nimic de la ei deocamdata.

7 răspunsuri:
| dolyan a răspuns:

Eu am avut experiente placute cu Emag. Livrare rapida, unele cadouri. Emag

| stlucian a răspuns:

E-mag

Răspuns utilizator avertizat
| jeek0 a răspuns:

Dc-shop. am fost foarte multumit.am luat 2 laptopuri de la ei.au venit la timp, ambalate de mi-a luat un sfert de ora sa le desfac.nu am avut probleme cu ei.mai e pc garage dar nu am probat

| Sweety27 explică:

M-am gandit si eu la Emag insa. sunt preturile din ce in ce mai mari... Alte site-uri nu mai cunoasteti?

| Sweety27 explică:

Ok, chiar am vazut site-uri de care nici nu stiam. Este adevarat ca partea de est, nord-est a tarii comanda cel mai des de pe Emag iar in cealata parte a tarii (vest, sud-vest) exista alt preferat? Care este acela?

| Tudorache26 a răspuns:

Eu as cumpara de la altex pentru ca sunt niste oameni seriosi iar livrarea este rapida si gratuita.