Se pare ca ai un virus pe laptop, care ti-a modificat stick-ul!
Pasiide urmat:
1. Trebuie devirusat calculatorul /laptop-ul
2. Trebuie devirusat stick-ul cu problema, dar si toate celalalte stick-uri si card-urile de memorie care au umblat in calculatorul infectat
3. Trebuie devirusate TOATE calcuatoarele /laptop-urile in care au fost bagate stick-urile si memoriile infectate
4. Dupa campania de devirusare trebuie recuperate pozele. Din pacate, acesta se poate face doar manual, unul cate unul.
Daca aveai un antivirus serios instalat (putea fi "AVG Free"), atunci infectarea ar fi fost blocata imediat, nu putea sa dauneze.
Daca e vorba de ransomware și fișierele sunt criptate poate să-și ia la revedere de la ele. Nu le mai recuperezi in veci.
Daca pozele sunt redenumite și au o extensie diferită atunci cam asta s-a întâmplat.
Nu cred.
Am intalnit acest virus, cu cativa ani inainte a fost foarte raspandit.
Devirusarea a durat ore intregi, fiindca trebuia lucrat mult si manual, dar si imunizarea calculatoarelor a durat destul de mult.
Am facut procedura la o institutie mare, cu peste 50 calculatoare, a durat peste 2 saptamani.
Fă o captura la ce se vede in folder și pune-o undeva s-o vedem apoi mai vorbim
Cam așa procedează un virus. La început nu se vede ce face. După aceea se văd rezultatele.
Reinstalează windows ștergând tot de pe hard/ssd, apoi instalează un antivirus. După aceea introduci stick-ul și îl scanezi, fără să ștergi pozele de pe el.