Întrebare recomandată | gfdessjtyrd76 a întrebat:

Buna tuturor am un hard disc extern care l-am scos din laptopul vechi care i-am spart ecranul problema e ca nu mi-l vede computerul, mi l-a vazut o singura data am scos date de pe el si nu mi-l mai vede, daca ma bag la dispozitive il vad dar nu pot sa il deschid.ce sa fac ca sa imi scot pozele de pe el? va mutumesc

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Asigura-te ca cablul de date e bine conectat si mai vezi sa nu fi cazut cumva hardul pentru ca si din cauza aia nu merge (doar daca a cazut sau l-ai lovit tare).

| gfdessjtyrd76 explică (pentru mgtow):

E conectat ca atunci cand dau la dispozitive si imprimante din panel control mil vede dar nu pot sa ii fac nimic nici sa il deschid nici volum nu-mi arata nimic. mersi

| introduaicinumele a răspuns:

Deci ai scos HDD-ul din laptop si l-ai bagat intr-un rack? Adica l-ai facut din intern extern, nope?

Deci, problema poate fi de la cabluri, foloseste unul cat mai scurt, si conecteaza-l la un USB din spatele PC-ului, nu prin prelungitoare etc.

Sau poate s-a dus el... face vreun sunet? Se invarte disk-ul dar nu ti-l vede? Ca poate fi si de la rack...

| gfdessjtyrd76 explică (pentru introduaicinumele):

Da am avut un Acer si i-am spart ecranul si i-am scos hard discul mi l-au bagat in cutie si acum cand l-am pus prima data mi l-a vazut am copiat date dec pe el dar dupa acee nu mil mai vede dar in schimb cand ma bag la dispozitive si imprimante mil vede dar nu pot sa il deschid sau sa vad capacitatea sau altceva cand ma bag la proprietati.in celalalt am avut windows 7 si in asta tot windowss 7 am.(trebuia sa ii sterg windowsul?)mersi mult
da cand ii bag cablul se aprind beculetele de la hard disc unul rosu si unul verde ala rosu merge cateva secunde dupa ramane ala verde aprins tot timpul.

| al3xander a răspuns:

Incearca sa-l dezinstalezi din "Device Manager", sa-l deconectezi si reconecteaza-l din nou. incearca utilitara asta daca nu-l gasesti in device manager ca sa-l stergi http://www.nirsoft.net/utils/usb_devices_view.html

| alexandruth a răspuns:

S-ar putea sa fie ars... Poate ca nu e compatibil... straight face

| ViperXd a răspuns:

Introdul din nou.