Da aici e putin mai complicat decat la celelalte telefoane am acelasi telefon ca si tine si ca sa schimb melodia a trebuit sa ma duc la aplicatia Muzica. Dupa selectam Melodii, tii apasat pe melodia care o vrei si apesi utilizare ca ton de sonerie pentru apel.Iar la mesajetrebuie sa ai instalata aplicatia Zedge(o gasesti la Market este gratis) deschizi aplicatia iti alegi un ringtone pentru mesaje care iti place, il descarci si dupa te duci in aplicatia Mesaje, apesi meniu, selectezi setari si te duci pana jos la Notifiari si acolo ai:Notificari, Selectare ton de sonerie, apesi Selectare ton de sonerie, apesi Zedge ringtones si acolo o sa iti apara ringtonuri pe care le-ai descarcat din aplicatie il selectezi pe care iti place si apesi, Set ringtone. Funda?
Intri in fisierele mele... si cauti pe acolo unde ai melodiile. cand le gasesti tiii apasap pe o melodie si o sa iti apara Mai Mult. dai acolo si ai sa vezi setare ca: sau utilicare ca:
Multumesc de raspunsuri, in final am gasit ca pentru mesaje era necesar sa fac doar un folder pe card cu numele Notifications si sa pun acolo ce sunete vreau, ca vor intra automat in lista stabilita de la inceput pentru sunete mesaje, iar cu contactele, am facut grupuri si al fiecare grup am setat melodia lui.
Loati aplicatia ZEDGE pe telefon si puteti schimba orice doriti dumneavoastra...
Loati aplicatia ZEDGE si va puteti lua ce vreti, imagini de fundal, tonuri apel, nodificari, jocuri etc...
Coloroful_7318 întreabă: