Cand vrei sa faci achizitia?
care e bugetul tau maxim?
la ce vei folosi acel telefon?
vrei un telefon subtire?
Incearca telefonultau.eu, vrei android, ios sau rim? specifica modelul si pretul maxim.
Salut.eu te sfatuiesc sa iti iei dupa emag.sunt telefoane decente la preturi accesibile zic eu.acum nu ramane decat sa te decizi la ce pret vrei.eu dupa alte site-uri nu cumpar doar dupa eMAG si celebrele altex, flanco, domo, etc.si inca ceva:poti cumpara dupa orice site care iti pune la dispozitie verificarea coletului inainte de plata, si plata sa o faci doar in momentul livrari.
Idee e in felul urmator... site urile astea fantoma care au telefoane mai ieftine au in spate niste baieti care aduc telefoanele din afara si au un adaos mai mic decat marile magazine care isi achizitioneaza marfa prin diversi furnizori care adauga si ei la randul lor comisioane si adaos comercial.
cel mai probabil vei primi telefonul ok de pe majoritatea site urilor de genul insa e foarte probabil sa ai probleme cu garantia deoarece e clar ca ei nu se ocupa de asa ceva precum marile magazine si va trebui sa iti cauti singur service uri autorizate samd.
Diferenta nu e imensa, in general 200-300 ron care eu zic ca merita sa ii dai in caz ca vei avea probleme cu garantia.
Mzgrrrr întreabă: