| BiaBybbyBia a întrebat:

Buna tuturor. As vrea daca puteti sa ma ajutati si pe mine cu un cont de yahoo. Cred ca este blocat si nu stiu ce sa ii fac pentru ca raspunsurile la intrebari nu stiu decat la prima si ca variante de parole la care ma gandeam ca erau, erau doar trei. Am auzit ca merge cumva sa dau alta adresa(eu mai am gmail)si cu aia sa modific parola de la yahoo. Va multumesc anticipat.

3 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

NU mai poti face nimic daca NU sti intrebarile de siguranta! Fa-ti alt cont!

| BiaBybbyBia explică (pentru lpavel):

Pai eu am contul blocat de mama ca avrut sa citeasca mesajele mele sad dar atunci ea cum a reusit sa imtre daca nu stia parola. Si cred ca l-a blocat ca dupa aia a schimbat cumva parola si vad ca nu merge acum.

| lpavel a răspuns (pentru BiaBybbyBia):

Pai daca ti-a schimbat parola poti s-o rogi sa-ti spuna care e DAR si asa sansele sa mai recuperezi contul, sunt ZERO, pentru ca odata ce gresesti parola imediat iti cere intrebarile de siguranta chiar daca a doua oara pui parola buna adica cea corecta... Deci daca deja ti-a cerut intrebarile de siguranta chiar daca ai pune parola buna tot NU ai putea recupera acest cont daca NU STII intrebarile de siguranta! Asta e, trebuie sa-ti faci alt cont, dar acum sa notezi in pc datele contului sa nu mai ai astfel de probleme! Succes! happy