Blogspot-eu il folosesc si sunt chir foarte multumita, gasesc tot ce-mi trebuie, nu am probleme.
Nu ti-as recomanda wordpress.Am incercat sa-mi fac cont si acolo, dar e mai complicat.Trebuie sa-ti faci cont pe alte site-uri pentru a face rost de anumite stiluri pentru scris, si parerea mea este ca e mai complicat de lucrat cu el.
Bafta, si de abia astept sa vad postarile.
Diferentele sunt urmatoarele: Blogspot este foarte foarte simplu de utilizat si e usor de modificat asezarea in pagina si tot ce tine de aspect.
Wordpressu are un panou de comanda mult mai sofisticat cu lucruri de care nu prea ai nevoie daca nu faci un forum profesionist.
Alage ce platforma vrei tu pentru ca te vei obisnui foarte repede cu orice ai alege si daca depuni putin efort vei face ceva minunat.Succes
Blogspot-eu il folosesc si sunt chir foarte multumita, gasesc tot ce-mi trebuie, nu am probleme.
Nu ti-as recomanda wordpress.Am incercat sa-mi fac cont si acolo, dar e mai complicat.Trebuie sa-ti faci cont pe alte site-uri pentru a face rost de anumite stiluri pentru scris, si parerea mea este ca e mai complicat de lucrat cu el.
Blogspot-eu il folosesc si sunt chiar foarte multumita, gasesc tot ce-mi trebuie, nu am probleme.
Ambele sunt la fel de bune si la fel de folosite. Totusi eu am facut mai multe bloguri pe blogspot. Sigur vrei sa iti faci blog, sau site? E o diferenta!
In fine, chiar daca faci un blog sau un site trebuie sa te tii de el.
Succes!