Primul telefon a fost un Sony Ericsson T28, aveam 14 ani si-l cumparasem cu banutii mei...ce mandra mai eram....acum un Iphone 4s.
Primul telefon a fost un phillips azalis parca se numea, dupa care un 3310. Primul telefon color a fost un Sony ericcson T30 cu camera detasabila. Primul telefon "inteligent " cu adevarat un Nokia n70. Primul "fashion" a fost un V3, Nokia 8800, LG Chocolate si apoi Sirocco. Primul smartphone un Blackberry 9500 Storm, apoi Iphone 3gs, Iphone 4, si 2 Iphone 4s. Ma batea gandul sa upgradez la Iphone 5 dar m-a dezamagit keynote-ul de azi. Nu aduce mai nimic in plus si nu imi place spatele de metal prefer sticla e mai elegant nu mai spun ca varianta pe alb acum spatele e in 2 culori alb si gri.
Primul telefon pe care mi-l amintesc a fost un Siemens A55, acum am Samsung Galaxy SII. Tu?
Primul telefon parca Sony ericsson nu mai știu sigur acum am un Nokia 2330.
Acum am un Nokia 5530 XPress Music. Primul a fost sigur un Sagem, dar nu imi amintesc exact ce model; un harb desigur, eram in clasa a 3-a.
Primul meu telefon a fost un ericsson T 18 cu antena si clapeta (cred ca era cel mai mic pe vremea aceea). apoi multa vreme am fost fan Nokia. acum am Samsung galaxy y
Acum am Hp ipaq voice messenger si iPhone si primul telefon a fost un Panasonic de ala mic de tot si cu ecranul cu led-uri albastre.