| ParadiseCaroline a întrebat:

Buna tuturorhappyCe telefoane aveti in prezent si daca va amintiti primul telefon achizitionathappy

14 răspunsuri:
| CautNume a răspuns:

Acum am Lg Optimus 3D.Primul telefon l-am prmit, era Nokia.

| ketanal a răspuns:

Primul telefon a fost un Sony Ericsson T28, aveam 14 ani si-l cumparasem cu banutii mei...ce mandra mai eram....acum un Iphone 4s.

| valentino52 a răspuns:

Primul telefon a fost un phillips azalis parca se numea, dupa care un 3310. Primul telefon color a fost un Sony ericcson T30 cu camera detasabila. Primul telefon "inteligent " cu adevarat un Nokia n70. Primul "fashion" a fost un V3, Nokia 8800, LG Chocolate si apoi Sirocco. Primul smartphone un Blackberry 9500 Storm, apoi Iphone 3gs, Iphone 4, si 2 Iphone 4s. Ma batea gandul sa upgradez la Iphone 5 dar m-a dezamagit keynote-ul de azi. Nu aduce mai nimic in plus si nu imi place spatele de metal prefer sticla e mai elegant nu mai spun ca varianta pe alb acum spatele e in 2 culori alb si gri. sad

| TheCritic a răspuns:

Primul telefon pe care mi-l amintesc a fost un Siemens A55, acum am Samsung Galaxy SII. Tu?

| Laurentiu_4547 a răspuns:

Primul telefon parca Sony ericsson nu mai știu sigur acum am un Nokia 2330.

| CristiSeeker a răspuns:

Acum am un Nokia 5530 XPress Music. Primul a fost sigur un Sagem, dar nu imi amintesc exact ce model; un harb desigur, eram in clasa a 3-a.

| piti77 a răspuns:

Primul meu telefon a fost un ericsson T 18 cu antena si clapeta (cred ca era cel mai mic pe vremea aceea). apoi multa vreme am fost fan Nokia. acum am Samsung galaxy y

| r3ally a răspuns:

Acum am Hp ipaq voice messenger si iPhone si primul telefon a fost un Panasonic de ala mic de tot si cu ecranul cu led-uri albastre. big grin

| spi a răspuns:

Primul Nokia 1100 si acum iphone 4s.tu?:*

| ParadiseCaroline explică (pentru spi):

Am avut un Sony Ericsson

| 7 a răspuns:

Primul meu telefon a fost, cred, un Siemens.acum am Nokia c3

| PS3 a răspuns:

Primul - Nokia 5200; al doilea -Nokia X6; cel de acum - HTC One X

| xXShadowHunterXx a răspuns:

Acum am un Samsung gts 3370 iar primul tel a fost un Sony Ericsson

| LoveSweets a răspuns:

Primul Nokia Xpress Music si acum Samsung Galaxy Ace happy