| monami a întrebat:

Buna tuturor,

Cum se poate ascunde data si ora la postarii la o tema in Tumblr? A incercat prin edit HTML cu ce informatii am gasit pe net, dar nu fuctioneaza. Atunci cand dau Update Preview, tot nu apar modificarile.

Acestia sunt pasii pe care i-am urmat si nu functioneaza.

1. Log in to your Tumblr blog and click your blog in the top right corner of the dashboard to view it.

2. Click the "Customize theme" button.

3. Click the "Edit HTML" button to display the HTML code in the left pane.

4. Click once inside the HTML editor, then press "Ctrl-F" to open the Find utility.

5. Type "{blockbig grinate}" (omit the quotes here and throughout) in the Find box and press "Enter." The "{blockbig grinate}" line is selected. This block is responsible for displaying the date on your blog.

6. Insert "" to close the comment. At this point, the entire block of HTML code is commented out.

8. Click the "Update Preview" button at the top of the HTML editor to confirm that Tumblr has hidden the date.

9. Click the "Save" button at the top of the HTML editor to save the changes.

Am nevie urgent!

Dau funda, daca functioneaza raspunsul dat!

Multumesc!

2 răspunsuri:
| Miauti a răspuns:

In primul rand nu am cont de "tumblr" :
1. nu ai in cont o sectiune dedicata postarilor unde ai setarea de a adauga data / ora?
2. in HTML nu inteleg de ce ai dat "{block date}" nu inseamna blocare data? Eu as fi sters continutul "date-wrap".
3. nu stiu cu ce te incurca data si ora?

| monami explică:

Multumesc de raspuns!

Ma incurca foarte mult, pentru ca e portofoliul meu unde deja am multe postari.

Tema blogului arata cam ca un site si cam asa as vrea sa arate. Intr-un portofoliu niciodata nu trebuie sa apara data si ora. Daca dispare data si ora de la postari, va arata foarte ok. Pe lanaga asta, eu am scris in setarile din spate a blogului, la fiecare postare a mea, diferite date si ore total aleatoriu (cerute obligatoriu de tumblr ca sa poti posta), urmarind doar o anumita ordine pe care mi-o doream, dar neavand nici o legatura cu data postarilor sau data in in care am facut acele proiecte in mod real in viata reala.

Unele persone, se pare ca au fost duse in eroare vazand datele de la postari, crezand ca acele proiecte profesionale au fost facute in acea perioada. Ceea ce ce cred ca nu este ok sa se mai vada vreo data in portofoliul meu. Imi doresc sa aplic la niste proiecte, dar nu imi doresc sa imi mai trimit portofoliul in acest fel, aparand date si ore. Nu imi doresc sa apara deloc datile si orele pentru public. Vreau sa le ascund, ma dezavantajeaza pe mine in mod personal - profesional.

Am urmat strict niste pasi din diferite articole gasite pe net. E un copy paste dintr-un articol.
Din pacate pe TPU nu poti sa trimiti mesajul asa cum este el, daca are diverse semne prin el. Asa ca codurile de mai sus, le vezi total incomplete sau deloc.
Informatiile de mai sus le-am luat de pe site-ul Chron, articolul How to Hide the Date on Tumblr sau aici si link-ul : https://smallbusiness.chron.com/......47457.html
( sper sa se posteze aici, cu link cu tot)