| IIIx333III a întrebat:

De Craciun vreau sa imi achizitionez un telefon, si am nevoie de parerile voastre. Va voi spune cateva lucruri despre ce vreau eu la un telefon, si apoi voi astepta propunerile voastre.
>In primul rand am 13 ani, sunt fata, deci vreau un telefon cu un design girly, dar nu de pitipoanca.
>Vreau un telefon care sa nu depaseasca 6-7 milioane.
>Vreau sa aiba cel putin 2 megapixeli.
>Sa poata fi personalizat.
>Sa aiba de preferinta tastatura qwerty, sau qwerty din aceea slide, orice in afara de tastatura normala si cu touch screen.
>Sa nu fie foarte cunoscut, adica sa nu am acelasi telefon ca inca alte multe persoane(cum este in cazul samsung corby)

Si cam atat... astept parerile voastrehappy. Funda!:X

Răspuns Câştigător
| brandiburu a răspuns:

Ti-as recomanda, extrem de calduros, sa nu il cumperi de Craciun. Te invat o smecherie: cand vine Craciunul (la fel se intampla si de Pasti) magazinele se aprovizioneaza cu marfa in cantitate mai mare decat de obicei. In Romania, pentru ca s-a testat si merge smecheria, preturile sunt putin umflate, in special in perioada de dinainte (noiembrie - inceputul lui decembrie de obicei). Imediat se scade pretul (de fapt se ajunge la cel care ar trebui sa fie cel normal dar tot este putin umflat) si se pune mare afis de "pret la promotie". Lumea, in nebunia din acele zile, nu mai sta sa calculeze cat era de fapt produsul X si cumpara la gramada.

Dupa ce trece Craciunul, in ianuarie, lucrurile se mai aseaza putin: lumea nu mai are bani si nici chef sa faca mari cumparaturi. Insa multe produse raman pe stoc si raman achizitionate la un pret mai ridicat de la furnizori (care si ei incearca sa profite de nebunia de Craciun si maresc putin preturile). Dupa 5-15 februarie, pana la 1 martie, magazinele cauta sa scape, cat pot de repede, de produsele care au fost aduse pe pret mai ridicat si care nu s-au vandut chiar si dupa 1 luna de la sarbatori. Abia atunci apar promotii in adevaratul sens al cuvantului.

Asa ca, daca vrei, poti astepta pana atunci sau iti iei in septembrie-octombrie. Tinand cont ca pana atunci sigur mai apar modele noi de telefoane mobile, este foarte posibil sa-ti iei un model care acum inca este foarte scump dar care va suferi scaderi substantiale de pret pentru ca va trebui sa faca loc noilor produse.

Mai gandeste-te si la chestiile astea.

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| DaNNN a răspuns:

Buna Andry.
Cred ca un telefon pe placul tau ar fi urmatorul:
http://www.emag.ro/......WERTYBrown

Este Huawei (nu extrem de cunoscut), cu slot de memorie (pana la 16 GB), 2MPX, Radio FM; restul poti afla din linkul de mai sus.

Sper ca te-am ajutat.

| pwp a răspuns:

Iti recomad Nokia 7320

| Octavian007 a răspuns:

Http://telefonultau.eu/products/Nokia-C5%25
2d03-Lime-Green.html e cel mai potrivit

| AlexAlex_2025 a răspuns:

Ia-ti un Blackberry Curve rozzsmug...