| LoveWithoutInhibitions a întrebat:

Buna tuturor de pe TPU! As avea o mica intrebare: cum pot pune parola pe foldere? Sau sa le fac sa nu le poata vedea altcineva... Dau FUNDA la cine ma ajuta, iar la restul multe voturi.

Răspuns Câştigător
| AndreiGabi a răspuns:

Exista programe din cate stiu dar nu sunt recomandate, cel putin de minde.Am incercat si dupa m-am chinuit si sa sterg un folder. Poti incerca My Lockbox sau mai cauta se mai gasesc.Cel mai bine ar fi sa schimb windows-ul sa bagi linux, am inteles ca are asemenea optiune, sau sa te apuci sa pitesti folderul pe undeva.Creaza in C un folder si bagi acolo tot ce este secret.Bafta!

4 răspunsuri:
| FemeiaPisică a răspuns:

Ca sa pui parola la un folder iti trebuie un probram. Ca sa nu il poata vedea altcineva faci asa : dai click dreapta pe folder-ul dorit =>proprietati=>Change Icon(schimba icoana) si apoi alegi din icoanele alea goale cea cu fundalul alb si apoi apesi "OK".

| brandiburu a răspuns:

Cea mai la indemana optiune este ascunderea.
Start->Control Panel->Folder Option->View->Don't show hidden files, folders or drives.

Dupa ce ai selectat aceasta optiune si dupa ce ai dat Apply, te duci la folderul care trebuie sa fie ascuns, dai click dreapta, alegi Properties si bifezi Hidden. Click Apply si gata, dispare.

Daca ai setata optiunea de View hidden files, folders or drives, il vei putea vedea, dar in ceata. Daca este aleasa cealalta optiune, nu se mai vede nimic. Insa daca se apasa Ctrl+A, vei primi un mesaj cum ca ai 1 folder ascuns. Asa cum l-ai ascuns, asa se poate vedea/accesa.

neluL
| neluL a răspuns:

PROGRAM DE PAROLAT UN FOLDER/FISIER...Cu EncryptOnClick
Programul EncryptOnClick este foarte mic si il poti descarca de aici: http://storage0.dms.go4it.ro/......-setup.exe Uite un tutorial cu el aici: http://www.go4it.ro/......r-3559738/ Bafta !

| Adytzu99_3215 a răspuns:

Este un program folder lock care poate sa blocheze folderul adica sai pui parola pe care doar tu o stii. Poti sa-l descarci de pe net.Bft.
Funda?