| ABCD122 a întrebat:

Bună tuturor! Imi cer scuze daca pare o intrebare stupida, dar chiar nu stiu. Rog seriozitate. Recent m-am mutat intr-un apartament unde proprietarul m-a anuntat ca am televiziune gratis. Mi-a explicat cum e gratis, dar nu mai tin minte exact. Tot recent am semnat si un contract pentru internet fix, au venit cei cu internetul si au instalat internetul, dar au deconectat televizorul. Intrebarea mea este daca dupa ce reziliez contractul cu internetul, televizorul poate sa fie conectat la fel ca inainte? Pe cine ar trebui sa contactez sa ma ajute sa il conectez ca inainte?

5 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Fiind fata, e normal sa nu stii. E vorba de detalii tehnice, si fetele mai putin se pricep la astea.
Nu poti face nimic fara sa contactezi propietarul. Doar el e in masura sa rezolve problema, e apartamentul lui, si contractele sunt probabil pe numele lui. Daca chiar incerci ceva, se poate supara si ajungi la discutii.
Nu exista nimic gratis in lumea asta in ce priveste serviciile. Probabil televizorul a fost conectat fraudulos (am lucrat la tv-cablu, si stiu cum se poate face, unii o fac) si de aceea a fost scos cand a fost instalat internetul. Poti afla situatia concreta doar discutind cu propietarul.
Nu inteleg un lucru insa, de ce sa renunt la net pentru televizor, nu s-ar putea sa le ai pe ambele? Incearca sa le rezolvi pe ambele.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ti a pus fibra optica? Ti a dat ruterul de internet Huawei si ruterul digi pentru televizor?

| Vântulalb a răspuns:

Nu cred ca renuntand la internet vei primi inapoi televizorul.
De ce l-au deconectat? Erai conectat fraudulos?

| ABCD122 explică (pentru Vântulalb):

Nu, l au deconectat pentru a conecta cablul ala de retea la internet.

| Vântulalb a răspuns (pentru ABCD122):

Nu prea vad cum.
Ia legatura cu proprietarul si explica-i ce ai facut.