| Joker a întrebat:

Buna tuturor, s-a intamplat ceva de curind si as vrea sa stiu daca as putea desface big grin.
Uitati cum sta treaba: varutul meu mai mic a dat sa se instaleze ceva si asta din cauza ca i-a aparut pe ecran si nepricepandu-se a dat yes la instalarea programului pe nume AMD VISION Engine Control Center si nici eu nu stiu cu ce se ocupa acest program dar cand ii dau sa se dezinstaleze imi spune asa : "This will remove ALL AMD driver and application components, including AMD Catalyst Install Manager.This may include graphics drivers,chipset drivers,USB drivers, audio drivers, and software components such as Control Center and HYDRAVISION."

Si nici spatiu prea mult nu mai este in matricea C..doar 3,70 GB si a inceput calc sa mearga si greu si ca atare voiam sa stiu acest AMD tine doar de jocuri sau daca ii dau dezinstalare mi se dezinstaleaza toate driverele calculatorului? adica il stric? sa dau sau nu dezinstalare? explicati-mi va rog.

Va multumesc :*

5 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Acest AMD tine de grafica hardware-ul și software-ul AMD deci nu il dezinstala! Acest program contine:
- AMD Catalyst Graphics driver
- Vision Engine Control Center
- Driver AMD pentru OpenCL
Repet, nu il dezinstala!

| Lexi888 a răspuns:

Du-te la un sediu de calculatoare

| CristiSeeker a răspuns:

Buna! Acest "AMD VISION Engine Control Center" este, cel mai probabil, responsabil de toate driverele PC-ului. Astfel, odata dezinstalat, ar duce la pierderea driverelor pentru placa video, placa de sunet s.a.m.d. Poate fi necesar sau nu, depinde de sistemul de operare. In orice caz, nu ai ce strica prin dezinstalarea lui; cel mult il instalezi din nou daca lucrurile nu merg bine.
Recomand o repartitionare, alocand mai mult loc (adica mai mult GB) partitiei de sistem ("C:\", in acest caz), pentru a rezolva problema spatiului.

| Joker explică:

Va multumesc tuturor pentru raspunsuri! S-a rezolvat am sters altceva si am mai eliberat din spatiu big grin

| Joker explică:

Va multumesc, am rezolvat problema si nu a trebuit sa sterg program sau ce e acest AMD, ci am sters un joc, acum am spatiu destul, va multumesc inca o data :*