| roxycu a întrebat:

tuturor! Sunt noua pe aici si as avea si eu nevoie de niste sfaturi de la voi daca sunte-ti amabili si daca stiti ce as putea face. Am un telefon htc wildfaier si am blocat cumva cardu cred ca l-am virusat, apoi am scos cardul din el si l.am lasat asa vreo 2, 3 saptamani timp in care nu am facut nici o poza. Dupa care am pus un alt card si cand am vrut sa fac poze se vedea foarte prost prin obiectiv ca si cum ar avea o ceata oricum foarte rau fata de cum facea poze. Nu l.am protejat de zgarietur nuci nu l.am tinut in husa., cred ca i.am zgariat camera.Imi puteti spune ce sa fac, oare pot schimba fatada de la obiectivul camerei? Fatada cameri tine de carcasa telefonului? Cam cat ar costa sa-l repar si cum as putea face asta? Ar putea fi altceva decat sa-l fi zgaraiat? Va rog ajutati-ma!

1 răspuns:
| S3c0ndSh0t a răspuns:

Buna roxycu si bun venit pe TPU (Toti Pentru Unu). Banuiesc ca te cheama Roxana si nu roxycu.Foarte rau ai facut ca nu ai avut un antivirus luat de pe net pentru telefonul tau.Trebuie sa stergi tot ce ai avut pe card (daca zici tu ca e virusat). Foloseste un stick usb care are support pentru card.ATENTIE! Neaparat sa ai antivirus in calculator ca sa nu ia virusi si calculatorul. Daca chiar s-a zgariat protectia de la camera (gemuletul ala) e foarte grav pentru ca daca mai stai mult cu el camera poate sa se duca... Telefonul fiind la randul lui scump componentele si ele scumpe.Din ce ai zis tu nu esti nici tu foarte sigura.Lasa-mi id-ul tau de mess si daca vrei vorbim intre 4 ochi.