Pentru windows XP : apesi Start/Control panel/mouse setings/change cursor
Pt Windows 7 : start/control panel/ apearence and personalization/personalization/ change mouse pointers
Imi pare rau nuh stiu dea . app am gasit cel mai tare site cu compuneri ! profu de rom. vre sa ma ia la olimpiada ! uitatziva sh voi ca poate va ajuta cu cev http://cenacluljj.wordpress.com/eminescu/
Intri in "control panel" apoi "mouse" si dupa ce se deschide pe bara de sus "pointers" si acolo gasesti toate cursoarele pe care le ai si le poti pune. selectezi care il vrei dai "apply" si gata :d
Pai se poate daca ai mai multe modele acolo de cursoare acolo! clik pe ''se aplica'' si apoi OK in tabul respectiv!
Da se poate, deschizi control panel, apoi Printers and Other Hardware, apoi mouse, dai la pointers si cauti la scheme si alegi ce-ti place. primesc funda
Poti, dar acolo, in My Computer nu sunt cursoare cu floricele, fluturasi sau chestii de astea cum sunt pe net. Dai la START- Control Panel- Mouse si acolo dai la Pointers si alegi de acolo, ai tobe, un cal, dinozauri, clepsidre, sunt cursoare faine si acolo. Si dupa asta, dai pe ok. Sper ca am fost de ajutor!
Multumesc shippo33!
\M-ai ajutat cel imi mult! Dar din pacate nu-mi apare sa-ti dau funda (.