Sa sti ca merge sa modezi ps3 u dar e destul de periculos... Este totusi un tip Donely in cheamă care repara ps 3 -uri si parca le si modeaza, are si un chanel de YT. Poate iei legătura cu el si vorbesti si il intrebi, sta in București din cate stiu
Da, mai bine nu mai raspundeai. Alea is egale cu 0. Au patch care le blocheaza din 2011... si devin inutile.
Ce consola ai?
FAt/slim/super slim?
Daca e slim, Vezi ca la spate, unde pui cablurile, ai o hartiuta, cu un cod de forma CECH XXXX, exemplu CECH 2004A sau CECH 2500 D
E parerea ta pretenas, Eu am ps3 u modat de acum 3 saptamâni
Da, si cu ce e modat?
Inca astept raspuns. Sa vad ce vrajeala mai spui acum.
Ce vrajeala sa iti spun ma ? Acum 3 saptamani mi l-am modat nu stiu cu ce e modat L-am dus si am intrebat daca se poate, a zis da deci shh.
As vrea sa vad cum ai pune tu modare cu dongle. Chiar as vrea asa ceva sa vad.
ps: nu mai zi de dongle ca e praf=nul=zero=nimic. Nu se mai foloseste deoarece de la fw3.4x- e blocat. Se foloseste doar modarea cu cfw care e aprox 150 lei si care nu merge pus pe orice consola. De aceea ps3 slim 3k si 4k nu se pot moda deloc, sau poate doar cu ode, dar nu e comod sa dai 500-600 lei pe o modare.
A, si eu am ps3 dar suntmult mai informat decat esti tu.
Da bv , pe mine nu prea ma intereseaza asa mult fiindca nu tin la ps3 asa mult daca se strica imi pot lua altut. Dar ce rost are ca astept ps4.