| natural a întrebat:

va rog din inima sa imi raspundeti la aceasta intrebare.am un laptop si de fiecare data imi da sa instalez updatele.intru in start scriu windows update si le instalez.bine se instalau si nu aveam probleme dar acum nu se mai instaleaza imi da instalare nereusita a updatelor.nu stiu ce inseamna chestia asta cu update dar cand nu sunt instalate mi se infierbanta grozav laptopul si imi huruie asa mai tare.nu stiu ce sa fac.va rog sfatuitima sa fac ceva bun ca m-am saturat sincer va zic.ma tem sa nu mi se arda laptopul.si acum de la updateurile alea care nu sunt instalate si imi da erori cand dau shut down la laptop imi apare ceva scris sa nu inchid laptopul si sa nu deconectez ca se instaleaza dar las asa o zi si tot nu merge.va multumesc din suflet!

Răspuns Câştigător
| DeyCj a răspuns:

Depinde de ce Windows ai instalat; 7 sau Xp.La Ambele se poate dezactiva serviciul de automatic updates dar în mod diferit iar după asta nu vei mai primi actualizări pentru Windows.Asta ar putea rezolva problema.
Am nevoie să îmi spui ce mesaje de eroare îţi dă şi când, chestia aia cu instalare update-urilor va dispăre o dată ce automatic updates este disablet.
cel mai simplu e să reinstalezi sistemul de operare cu un altul, iar dacă nu a binai de licenţă la Windows poţi încerca o distribuţie de Linux.vei vedea o difrenţă remarcabilă în bine atât la modul de interacţiune cu utilizatorul cât şi la viteaza de lucru adică este mai uşor de folosit şi cu mai puţine probleme ca Windowws-ul, mai ales dacă nu obişnuieşti să te joci, doar pentru navigare pe internet, muzică şi filme, dar şi pe Linux sunt jocuri şi dar nu aşa performante ca pe Windows.
Oricum pentru problema te ia legătura cu mine în privat şi lasă-mi id-ul de messenger, asta perntru asistenţă şi tot o dată ai nevoie de team viwer pentru a te putea ajuta on line.Succes

2 răspunsuri:
| Tudor_Mihai_1985 a răspuns:

Instaleaza alt windows (e posibil ca cel pe care incerci sa-l instalezi tu sa fie cu probleme), de ars nu se arde garantat (are o protectie care la o anumita temperatura daca nu e ventilat corect ii da automat shut down la laptop). Cel mai probabil windows-ul tau are probleme.

| Valentyn22 a răspuns:

Mai usor schimba windowsu.