| Eudosec_Vasile_1990 a întrebat:

Buna, va rog frumos sa ma ajutati cu ceva. Recent, am primit un telefon nou. Entuziasmat, am scos cardul de memorie (functiona perfect) din vechiul telefon, fara sa il deconectez din setari, daca pot spune asa. L-am scos direct, fizic. Acum, am mici probleme in aratarea fisierelor. Nu prea le pot vedea pe noul telefon. Unde ar putea fi problema?

7 răspunsuri:
| RobertMoon a răspuns:

Conectează telefonul la PC- acolo sigur toate fișierele apar în regulă, copiază datele de pe card în PC, apoi formatezi cardul și le muti la loc pe card din PC.

| sierra1 a răspuns:

Copiază-le pe un pc (ai card reader) formatează-l și pune-l inapoi in telefon. fat32

| Eudosec_Vasile_1990 explică (pentru sierra1):

Nu am card reader. Nu le.as putea gasi cu niste programele? Am incercat sa deschid cardul pe un laptop, dar nu imi arata fisierele pe care le aveam

| mihai69 a răspuns:

Dacă îl pui la loc în vechiul telefon, vezi toate fișierele?
Dacă da, salvează-le cumva (prin cablu) pe PC. Unele telefoane aplică o formatare deosebită cardurilor, e posibil ca din cauza asta noul aparat să nu-l poată citi. Sau laptop-ul

| Eudosec_Vasile_1990 explică (pentru mihai69):

Nu, din pacate nu pot sa le mai vad nici pe vechiul telefon

| mihai69 a răspuns (pentru Eudosec_Vasile_1990):

Atunci pune-l cu un adaptor la un laptop sau PC și folosește programul Recuva pentru a mai recupera ce s-o mai putea.

| Justme79 a răspuns:

Buna intreaba-l pe user Celceștietot happy că cred că te poate ajuta!