| OanaG97 a întrebat:

Va rog tare tare sa ma ajutati cu ceva. Cineva din străinătate mi-a schimbat numărul si emailul din facebook..va rog am nevoie de ajutor, ce pot face? Nu mai pot sa intru in cont

10 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Scrii la Support de pe Facebook, ii explici ca ti-a fost furat contul. Nu uita sa dai link-ul profilului tau!
Vei primi un chestionar prin care se va verifica daca intr-adevar tu esti titularul contului.

Răspuns utilizator avertizat
| romeo78 a răspuns:

Acest lucru îl putea face iubitul tău care știa parola ta, un/o prieten/ă aproape de tine, ca frate/soră.
Sau chiar cineva din familia ta, care știe parola ta.
Dacă însă a fost făcut de un hacker, iartă-mă, dar nu ești o vedetă, deci e posibil să fi fost pus de cineva.
Fă-ți alt cont pe Facebook, ai grijă să nu mai știe nimeni parola ta, iar din noul cont, scrie la Fac faptul că ți s-a furat contul, dând report întâi la contul tău. Apoi fă o captură de ecran cu vechiul cont și scrie e-mail la Facebook și spune-le că ți s-a furat contul. Dar, întreabă pe îl mai poți recupera!

| cfrtobias a răspuns:

Mergi la politie si poate te ajuta happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate vreun hacker priceput. Creezi alt cont și pune o parolă mai greu de ghicit. Și verificarea în doi pasi.

| stoichitescuilie a răspuns:

Baga nr de tel ssi it resetezi parola