| Dydydodo a întrebat:

Vreau ceva informatii despre tablete. Preturi (Tablete de marimi medi sau mari (nu mici)).
Dar vreau si informatii despre internet, cum pot avea internet pe o tableta.

5 răspunsuri:
| denismaria92 a răspuns:

Sa iti dau un sfat.
mi-au facut ai mei cadou anul trecut o tableta.ce-i drept, o tableta frumusica si destul de buna..atunci tata m-a intrebat "esti sigura ca asta vrei? la ce iti foloseste? ce face tableta si nu face un telefon?". i-am zis "lasa tati..cumpara-mi tableta." a zis ok..iti cumpar tableta.
si anul asta.pur si simplu nu o mai folosesc..ma plictiseste..si cam regret ca au fost atatia bani dati degeaba.
in fine.

pretul depinde de ce vrei si tu sa aiba pe ea, si bineinteles de firma. daca vrei ipad..na..bani calumea... tabletele Acer iarasi sunt bune...de la 13 milioane in sus.happy

cat despre internet..majoritatea se folosesc de wireless. ipadul se poate folosi de un sim. adica e 3g. happy

| myruna2012 a răspuns:

Pai eu iti recomand un ''ipad 4th generation'' ca e mai bun.

Eu zic sa iti iei unul de pe amazon.com ca e moca inregistrarea.

Pai depinde cum vrei tu
Ori te conectezi la o retea wireless de unde esti ori te duci la un furnizor de telefonie (Cosmote, Vodafone, Orange)
Si te duci acolo si ceri un abonament pentru net oriunde te-ai afla.

Funda?

| Dydydodo explică (pentru myruna2012):

Multumesc,dar nu am inteles prea bine ce ai vrut sa explici. In ori ce caz Multumesc.

| Popescu_Daniel_1989 a răspuns:

Internet pe o tableta poti avea doar prin cartela cu un abonament de date sau prin wi-fi. Tablete iti recomand Google Nexus 7 sau tableta asta http://www.arena4it.ro/......a-surface/