Salut, incearca sa faci un test de viteza, vezi ce viteza ai la interent prin wireless, dar din cate stiu tp-link trece peste 2 3 pereti lejer cu viteza constanta, deci nu isi pierde din valoare, iar placile din ziua de azi suport 10 / 100 / 1000 mb, eu zic sa fie si de la film, odata ce iti merge din prima nu vad problema, daca tu te plimbi pe el este logic, lasa-l sa mearga cap coada si vezi daca se blocheaza, nu viteza la net conteaza sa vezi un film, si cu un abonament de 10 mb cum am eu vad filmele destul de ok, fara buffering, poate f si din site, unde tu te uiti la filme, daca testul de viteza indica viteza recomandata de la RDS, nu de acolo este problema, cand te uiti la un film, solicita si procesorul si placa video, vezi si acolo, bafta
Salut, nu vorbesc de wireless caci acolo nu sunt probleme. Vorbesc despre conexiunea prin cablu (LAN) la calculator. La speed test arata tot timpul peste 94 MB ceea ce este real, dat fiind ca am abonament de 100 MB. In legatura cu filmul, este de pe youtube, am scris "HD full movie" si am luat unul la intamplare de vreo 3 ore. Nu am probleme cu incarcarea, se incarca aproape instantaneu, fara buffering doar ca, daca vreau sa vad filmul de la minutul 50, sa zic, sau de la o ora jumate incolo, se mai intampla sa nu mai mearga netul chiar daca statusul ramane CONECTAT. Asta era chestia, ca nu stiu de ce se opreste netul din senin...
Atunci, dai un restart la router, in spatele lui ai o gaurica, baga ceva acolo, o scobitoare si restarteaza-l, poate fi si de acolo, in rest nu vad problema, dar la filmele hd, nu au treaba net-ul, ca sa iti mearga la rezolutia care tu doresti depinde de pc, vezi sa nu ai si vreun virus in pc, dai si o scannare.
Nici odata sa nu te mai joci cu viteza netului asa cand faci asta ii spui pc-uli sa dea inapoi apoi inainte apoi iar inapoi si tot asa iar el nu poate suporta lasa pc stins si modemul la fel si cred ca o sa-ti mearga
anonim_4396 întreabă: