| FormPrix a întrebat:

Vreau să cumpăr o tabletă de pe site-ul dwyn.ro, aşa că aş vrea să aud nişte păreri despre site.
Aştept răspunsuri detaliate din partea celor care au comandat ceva de pe site-ul dwyn.ro. Rog seriozitate şi mersi anticipat!

1 răspuns:
| Alexandru400 a răspuns:

Pe site-ul lor scrie:

"NOTA: Pot apărea întârzieri cauzate de: epuizarea stocului aflat în magazin, probleme tehnice interne sau factori externi. Termenul de livrare poate varia de la 24 de ore, la maxim 30 de zile."

Deci pot aparea intarzieri, nu l-am testat dar daca au sediu aproape de tine (adica pe linga localitatea ta sau chiar in localitatea ta de preferat) nu af fi nici o problema, problema ar veni daca ai plati cu cardul inainte ca produsul sa vina sau ar mai fi daca nu au livrare cu verificare, daca poti verifica produsul si sa il poti returna in maxim 3 zile

Poti suna la numarul lor pentru mai multe detalii

0214110000
Si poti intreba chiar daca iti va veni un alt produs sau daca este sticat pe deasupra îi poti intreba cum pot garanta aceste lucrburi (garantia de livrare) (Ex sub forma ca si cum as vorbi eu: "ce garantie as avea daca mi sar livra un alt produs sau daca produsul respectiv este stricat la primire?" Alt exemplu: "Este posibil sa verific coletul in fata curierului? Si daca nu este ceea ce era le site sa il pot returna, puteti sa imi demonstrati aceste afirmatii cu un act insotit de produsul respectiv (factura) semnat si cu stampila insotit de afirmatiile dumneavoastra?)
Sunt multe metode de a afla daca o firma este de incredere sau daca este rapida, tot ce trebuie sa faci este sa suni si sa aflii mai multe, nu sunteti satisfacut(a) de servicii sau nu prezinta incredere nu vas sfatui sa comandati. Acest comentariu a fost cat se poate de serios din partea mea iar daca va ofensat cu ceva orice din cele enumerate mai sus i-mi cer sincere scuze.
Mult succes, te-as ruga sa raspunzi daca ai fost satisfacut(a) de raspunsul meu si daca a fost rezolvata problema.

Cu stima @LeX.

PS scuze dar asta este semnatura mea.