anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa imi achizitionez un laptop pentru navigare pe internet (youtube, facebook, yahoo) si mai ales pentru Microsoft office, Microsoft access si html (web design), deoarece il voi folosi si pentru facultate, fiind student la informatica. Deci pentru mine e importanta viteza de incarcare a browserului si a programelor mentionate. Intrebarea mea e urmatoarea : Care e diferenta dintre arhitectura Haswell si cea Bay Trail la procesoarele Intel? Are vreo importanta pe care l-as aleg sau e insesizabila diferenta? Deoarece laptopul pe care ma gandesc sa il cumpar are procesor Intel Bay Trail si anume : http://www.domo.ro/......_slash_W8. E bun la ce vreau sa il folosesc? Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| gmbod1 a răspuns:

Da este bun,dar trebuie sa tii cont si de celelalte carachteristici ale procesorului toata lumea se rezuma numai la putere, dar tine de mai multe, eu zic sa iti scrii pe o foaie toate programele care vrei sa le rulez, cauti fiecare in parte ce are nevoie pentru a rula dupa faci un camp lexical, si vezi daca se potriveste cu asta care il vrei.bafta

2 răspunsuri:
| Loominaty a răspuns:

E destul de ok, dar daca o sa ai de lucrat cu visual studio sau javaee, o s-a cam astepti. Oricum poti dezactiva antivirusul ca sa mearga mai repede.