| Bogdan4688 a întrebat:

vreau sa imi cumpar o imprimanta multifunctionala si nu stiu ce sa aleg.Cine imi da tipuri de imprimante bune si datalii despre acestea? FunOi+votutzz

Răspuns Câştigător
| TheSilent a răspuns:

Http://www.emag.ro/multifunctionale?ref=vc_cat
Poftim orienteaza-te de pe site-ul acesta...sunt foarte bune!;)

| Bogdan4688 explică (pentru TheSilent):

Bravo esti singurul care nu mi-a dat oferta ca vind ei ai funda+vot.

| TheSilent a răspuns (pentru Bogdan4688):

Multumesc!

| TheSilent a răspuns (pentru Bogdan4688):

Un mic sfat... cele de la "Canon" sunt bune ...acum depinde de preferintele tale! big grinwinking

9 răspunsuri:
| MariusF23 a răspuns:

Iti vand eu o multifunctionala Lexmark x1150 cu cartus negru cabluri toate alea 90 lei. Cartusul e aproape nou consumat doar 25%, scannerul functioneaza normal, per total imprimanta e foarte buna pentru operatii de birou. Daca te intereseaza lasa-mi pm cu id de mess.

| cristi767 a răspuns:

Daca nu ti-ai cumparat inca, vezi ca e la Altex acum o oferta buna. Sunt cu 50% reduse multifunctionale HP (care, in opinia mea, sunt cele mai bune).

Vezi aici: http://ofertebune.com/2012/07/50-reducere-la-multifunctionale-hp-altex.html

| DanyReyMisteryo619 a răspuns:

Poi,dupa mine HP sunt cele mai bune imprimante.Baftabig grin

| Alion a răspuns:

In nici un caz sa nu iti iei EPSON, deoarece consumabilele costa in prostie; pe un set intreg dai cat ai dat pe imprimanta si nici macar nu tin prea mult. Bafta!

| Bogdan4688 explică (pentru Alion):

Tu ai vot ca mi-ai dat sfat bun.

| Doru96 a răspuns:

Am eu 2 imprimante in stare perfecta de functionare, doar ca nu mai au cartus. Daca vrei detalii id mess doru.eu96. Le dau cu 60 lei bucata.