Tableta pe care o vrei are wireless. Asta inseamna ca poti intra pe net prin Wi-fi gratis, numai daca ai router wireless acasa. (nu ai nevoie de cartela)
- Are si 3G numai prin modem cu cartela si abonament de net de la ce operator de telefonie mobila vrei tu.
Orice tableta are incorporata o placa de retea wireless.Deci daca ai un router wireless aacsa o sa ai internet fara probleme.Partea cu cartela(simul) se refera la 3G sau prin cablu OTG sa pui un stick-modem.(daca nu ai suport de cartela) Difera de la model la model: sunt modele cu 3G inclus, dar mai scumpe si atele fara suport 3G, mai ieftine.Acum depinde ce iti doresti.Bafta.
Http://www.domo.ro/......16GB_white
Aceasta as vrea sa o cumpar sh inca nu sunt sigura exact din motivele specificate. Oricum msi frumos de ajutor
Toate produsele Allview sunt praf.(niste chinezarii ieftine) Nu iti recomand sa cumperi astfel de tablete.Eu personal, m-am intepat cu acesata firma plus cele de la Evolio. Am cumparat cu ceva timp in urma de la Altex o astfel de tableta, si surpriza : toate specifiicatiile sunt pe hartie, nu si din punct de vedere tehnic. Am sta cu ea numai prin service(un personal execrabil de la Brasov ex.Gabriel Cucu un MARE MINCINOS-sunt numai excroci )>TOATE PRODUSELE ALLVIEW + EVOLIO SUNT PETARDE CHINEZESTI REBRANDUITE IN ROMANIA. Daca vrei ceva accesibil si decent cumpara : Acer, Asus, Lenovo sau Samnsung.Altceva inseamna bani cheltuiti degeba.Crede-ma, mai aveam putin si le faceam dosar penal pentru inselatorie.Cu greu am recuperat o tableta alldro speed duo, de la ei. SUNT PENALI.Au un singur motto: " update firmware" pe defect hardware.(pentru orice defect). Sfat: RENUNTA.(acelasi lucru am patit-o si cu Evolio)