Acer e o firma buna. Eu am laptop de la ei si pana acum nu m-a lasat la greu
E drept mai am garantie 6 luni deci inca nu e programat sa se strice , dar toata lumea care l-a vazut a zis ca e bun si de calitate
Eu am Acer Aspire de peste 15 luni si nu am avut nici o problema, dupa mine este o firma buna. Numai bine!
Da, este o firma buna si poti gasi laptopuri cu dotari ca cele de la Sony Vayo, HP, Samsung, ASUS la preturi mult mai accesibile, pentru detalii uita-te pe eMAG, dc-shop. La mare si destept, il gasesti la 3000 lei cu ecran de 17, 3 inch HD+, cu placa video dedicata si ASUS e bun, dar sunt preturile putin mai mari. Oricum, un vanzator de la dc-shop mi-a spus ca au scazut drastic preturile si poti gasi un laptop bun la preturi rezonabile.
Buna Paseda.
Acer este o firma din ce in ce mai buna in ceea ce priveste laptop-urile. HP, desi are nume, nu prea se ridica la nicelul Sony sau Dell de cativa ani incoace. Adica face laptop-uri bunicele dar prea scumpe pentru valoarea lor. Asus sunt chiar mai bune decat Acer. Daca-mi trimiti un mesaj cu ce buget ai si cam ce configuratie ai vrea, iti pot recomanda ceva bun.
Succes