Salut eu am un Sony Ericsson G900.Ti-as recomanda un HTC desire HD sau un Sony Ericsson Xperia 2
Pai este LG GT505 are 5 megapixeli si este foarte bun, se aude tare... si eu l`am luat cu 600 lei eu il am de 2 ani si nu mi-a facut nici o problema.
Iti recomand LG GT505 este foarte bun. Costa 600 lei eu il am de 2 ani si nu mi-a facut nici o problema.
Eu sm un Samsung M8800... citeste toate frmatele de poze si file (xvid etc), difuzor mare, camera de 8 mai multe... citeste mai multe aici : http://www.youmago.ro/object/view/samsung-m8800-pixon/53232, costa in jur de 1000 lei (10 milioane)
Eu am samsungc6625 (Smartphone) de abia mi l-am luat si pana acum imi place.Sincera sa fiu nu stiu ce sa iti recomand un Samsung star ar fi bun
Eu am LG KS370...
pai iti rekomand iphone 4 dar e cam scump...sau telefonul care il am si eu. e si pe roz...si are touch cand formezi un numar de tel.iar cand cri mesaje scrii cu tastatura aia. a si face poze mortale:X
Mie imi place dar ti-am zis cel mai bun e iphone 4 ...are de toate...se conecteaza si la hi5, faceboock si alte chestii.e ij jur de 16-22 mil sau mai mult depinde de unde il iei
Nu stiu ce sa-ti recomand, dar cu siguranta NU ITI RECOMAND LG KU990 Viewty. Doar camera e buna la el, parerea mea. In rest. aspectul si celelalte functii lasa de dorit. Al meu s-a stricat de 2 ori intr-un an. In a3-a saptamana s-a stricat touchul si dupa 3-4 luni s-a stricat din nou, au fost nevoiti sa-mi schimbe tot.
Buna eu am un Motorola ex128 las da pe 4 sau 5 milioane daca te intereseaza cautama la adresa de email denis_dans20002yahoo.com