| rezervatro a întrebat:

vreau sa imi pun castile (eventual boxele) in iesirea de sunet din fata unitatii de baza si nu stiu unde sa pun mufele, pe placa de baza... sunt cateva mufe mici cu "EAR R", "EAR L", MIC IN", si 2 cu GND. undeva intr-un colt la placa de baza, sunt cam 9 "tepuse" in care ar putea sa fie bagate mufele. dar nu stiu care si cum. ma ajutati, va rog? *FUNDA!*

4 răspunsuri:
| St3fan97 a răspuns:

Daca sunt pe culori trebuie in verde sau can te intreaba selectezi headphone.din cate vad la tine sunt doua intrari una stanga si un a dreapta.

| laurson2m a răspuns:

Castile le pui in ear R iar daca vrei sa pui boxele le pui in ear l

| tr3ig a răspuns:

Daca mai ai cartea de la calculator uitete in ea ca trebuie sa scrie acolo. daca nu du-te la un service cu el sa ti le conecteze ei

| rezervatro explică:

Nu...nu m-ati inteles happy. ma refeream pe placa de baza. acolo sunt, dupa cum am zis, 9 "tepuse" din alea, unde am de ales... si ar fi o gramada de combinatii. asta ce zic eu, e ca un shortcut, ca sa-mi ajunga mai aproape castile. Pt ca iesirea principala, e aia din spate. daca ma puteti ajuta in continuare, multumescwinking. daca nu, mersi oricum. (apropo: PC-ul nu-l am cumparat, l-am primit; si n-am "documentele" lui)