| CezaraEM a întrebat:

Buna!
Vreau sa imi reinstalez windowsul azi, si as vrea sa nu mi se stearga pozele, muzica si tot ce am eu pe acolo, se poate sa ramana in pc dupa reinstalare? ele se afla in E:!
Mai raman cu ele dupa reinstalare sau se pierd? sau pentru siguranta sa le bag pe cd? doar ca pozele sunt foarte multe...

Voi ce ziceti? astept pareri!

9 răspunsuri:
| plasticsmile a răspuns:

Salveaza tot in d si cand reinstalezi windowsul ai grija sa nu dai reinstalare si la d...da doar la celelalte

suntserios
| suntserios a răspuns:

Atat timp cat nu sunt pe aceeasi partitie cu sistemul de operare si nu formatezi respectiva partitie nu are nicio treaba.

| Dismally a răspuns:

Daca windows-ul este pe C sau D, nu vei pierde nimic din E happy Iti va ramane totul in calculator, doar ce ai pe partitia cu windows-ul vei pierde - cel mai probabil "C".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut
Spre exemplu tu ai un hard de 300gb
sa spunem ca ai 3 partitii ( litere )
1 C in care este windowsul 30gb
2 D in care tii poze 170gb
3 E in care tii muzica si filme 100gb
stergi doar C-ul in care este windowsul si creezi partitia iar urmand sa instalezi windowsul in ea
pentru e identifica partitia cu windowsul cauti folderele astea: Program Files, Documents and Settings, Users si Windows
te uiti la capacitatea partitiei, la care am dat eu 30gb pentru ca in momentul in care vei instala windowsul nu iti va mai spune litera partitiei ci doar capacitatea totala si ramasa
in felul asta stergi partitia cu windowsul fara sa stergi din greseala pozele
va fi ceva de genul:
1 New Volume(numele partitiei care poate fi oricare altul) 10000mb free 30000mb total
2 New Volume 50000mb free 170000mb total
3 New Volume 25000mb free 75000mb total

| WeAreSmart a răspuns:

In timpul instalarii vei formata partitia C unde mai apoi se va instala Windows-ul
filele din E vor ramane neschimbate
daca ai nevoie de ajutor scrie-mi in privat

| Alinamia a răspuns:

Ar trebui sa le pui pe toate in d si cad iti instalezi acolo nu o sa iti spearga nimic

| suntserios a răspuns (pentru Alinamia):

Si daca in loc de D le pune in E care e problema?

| Alinamia a răspuns (pentru suntserios):

Pai depinde unde are mai multe de obicei in D e cel mai sigur de multe ori sau produs erori si s.a sters tot din E.....de fiecare daca cand am instalat la anumite persoane s.a mai produs aceacta eroare si cel mai sigur e sa le pui in D

| Samme a răspuns:

Depinde de cum reinstalezi Windows-ul. Daca alegi sa iti formatezi toate partitiile atunci ti se vor sterge, daca formatezi numai C-ul (presupun ca acolo ai windowsul instalat) atunci ce e pe E va ramane.