Te-ai gandit daca te tine 4 ani? LG-urile sunt foarte firave. Eu iti recomand Samsung B3410 Dephi pentru ca din asta am si eu si sunt foarte multumit de el. Ai si touchscreen si tastatuar qwerty pentru a compune mesaje mult mai repede. Si nu e chiar scump. Mentionez ca la Samsung sunt mult mai ieftine piesele. Daca te-am lamurit: Funda!
Iti recomand un Samsung Galaxy,oricare din ele(Fit,Gio,y, S1, S2...)bate la fund LG-urile din toate punctele de vedere.
Stiu...dar bugetu` e limitat ... si ma rezum la acesta :p
E bun si eu am avut m-a tinut 2 ani si ceva...ti-l recomand
Nu-ti recomand niciun telefon LG mai ales cele cu touch. Daca ti-ai spart displayu e mult mai scump sa-l repari decat la oricare telefon. Dar tu cam ce buget ai avea destinat cumpararii unui telefon?
Pai LG optimus sol il luam la 210 lei cu mega 11... in jur d pretu si abonamentu asta...dar eu vreau cu touch am mai avut si stiu sa am grija de el
Gandeste-te ca fara sa vrei dintr-o mica greseaka il scapi jos, si mentionez ca displayu la LG-uri se sparge extrem de repede. O sa dai in jur de 150 lei ca sa repari displayu la LG Optimus, si telefonul ai zis valoreaza 210 lei. Eu te intreb: Iti mai convine sa iei Lg?
Telefonu normal e 940 lei.dar k abonament mare ajunge la 210 lei...si oricum nu's om de afaceri sa iau nu stiu ce telefon si sa il tin o vesnicie ...sa tina macar 4 ani
Mda.mersi de raspuns dar o sa mai vad ce fac. Pana nu ma conving...
Am o idee care te-ar ajuta: Du-te la un atelier de reparatii telefoane si intreaba cat costa sa repari un display la un LG sau cere-i parerea acelei persoane.
Eu am zis ca stiu sa am grija de un telefon si nu il folosesc non-stop.in fond.mai am unul cu touch si le pot folosi pe aman2 Celalalt e Samsung Corby si il am de 2 ani si merge bine...doar ca am bagat din greseala in el niste fisiere virusate...si de aceea iau altul.
Te-ai gandit daca te tine 4 ani? LG-urile sunt foarte firave. Eu iti recomand Samsung B3410 Dephi pentru ca din asta am si eu si sunt foarte multumit de el. Ai si touchscreen si tastatuar qwerty pentru a compune mesaje mult mai repede. Si nu e chiar scump. Mentionez ca la Samsung sunt mult mai ieftine piesele. Daca te-am lamurit: Funda!
Anonim17765 întreabă:
Ella454 întreabă: