| Neymardasilva11 a întrebat:

Vreau sa-mi cumpar un desktop pentru pc si as vrea sa stiu la ce magazin pot merge sa-mi asamblezee unul nou cu tot ce vreau eu pe el.Si inca ceva ce mi-ar trebui sa pun pe el sa mearga jocurile foarte bine? O prietena asa a facut s-a dus la un magazin si si-a asamblat un calculator nou si ii merg jocurile super bine si a costat-o doar 11 milioane.Cam atat m-ar costa si pe mine?

Răspuns Câştigător
| IulianP a răspuns:

In bugetul tau intra un G620 + 6770 si o sursa Sirtec de calitate: http://bit.ly/OziMKk
Cu acest sistem te vei putea juca orice joc pe monitorul tau la detalii maxime. Iar daca au cumva vreo carcasa pe-acasa, mai poti reduce cheltuielile.

9 răspunsuri:
| andrei50497 a răspuns:

Cum adica desktop pentru PC? Stii ca sunt una si aceeasi? Un calculator customizat poate fi facut la un magazin specializat. Pentru jocuri iti recomand AMD Athlon 64 X2 6000+, 4 giga de ram, placa video Palit Daytona nVidia GeForce GT520 si o placa de baza compatibila. Restul sunt la alegere iar pretul variaza de la un magazin la altul.

| Neymardasilva11 explică (pentru andrei50497):

Dar in general cam cr pret este?

| BLKZ a răspuns (pentru andrei50497):

Pe dracu mai recomanzi in 2012 procesoare din 2008 si placi video de prin 2010.
In general, un sistem ok(un pentium g620 + 6670, 4 gb ddr3 si sursa de calitate) costa undeva la 14-15 milioane, dar se pot alcatui sisteme si pe la 11-12.
Raspunde la intrebarile lui IulianP, ne ajuta foarte mult.

| Neymardasilva11 explică (pentru BLKZ):

I-am raspuns!

| IulianP a răspuns (pentru Neymardasilva11):

In bugetul tau intra un G620 + 6770 si o sursa Sirtec de calitate: http://bit.ly/OziMKk
Cu acest sistem te vei putea juca orice joc pe monitorul tau la detalii maxime. Iar daca au cumva vreo carcasa pe-acasa, mai poti reduce cheltuielile.

| Nickname1890 a răspuns:

La 11 milioane nu stiu sincer cum l-a scos si ii mai si merg jocurile bine. Eu am facut o configuratie la eMAG si a iesit undeva pe la 14milioane FARA dvd-rw.

Am pus asa:
Procesor: IntelPentium DualCore G630@2700mhz - 279RON
PlacaBaza: Placa de baza Gigabyte H61M-S1 - 189 RON
PlacaVideo: MSI nVidia GeForce 440GT, 1024MB 279RON
Memorie: Kingston 4GB, DDR3, 1333MHz-119RON
HDD: HDD Seagate 500GB am ales cu 500Gb deoarece diferenta la pret fata de unul de 250Gb era foarte mica - 329RON
Sursa: Inter-Tech Booster 520W 79RON
Carcasa: Spire CoolBox F8 - 69RON
TOTAL 1343RON FARA DVDrw.
Am ales cam cea mai ieftina varianta posibila. Poti sa mai scazi deca vrei punand o placa video mai ieftina dar nu iti recomand daca vrei jocuri.

| Neymardasilva11 explică (pentru Nickname1890):

Multumesc foarte mult ...deci imi spui ca l-ai facut fara dvdrw.atunci un dvdrw cat costa?

| Nickname1890 a răspuns (pentru Neymardasilva11):

M-am gandit ca poate ai un dvd-rw de la fostul PC si mai economiseai niste bani. Daca vrei un dvd-rw costa intre 70 si 120 ron

| IulianP a răspuns:

Pai poti face comanda pe eMAG, si iti asambleaza ei sistemul contra 20 de RON.
Cand vrei sa-l cumperi?
Ce buget ai?
Ce monitor ai?

| Neymardasilva11 explică (pentru IulianP):

Vreau sa-l cumpar luna viitoare.
Bugetul meu este de 10-15 milioane
Monitor Lg