In bugetul tau intra un G620 + 6770 si o sursa Sirtec de calitate: http://bit.ly/OziMKk
Cu acest sistem te vei putea juca orice joc pe monitorul tau la detalii maxime. Iar daca au cumva vreo carcasa pe-acasa, mai poti reduce cheltuielile.
Cum adica desktop pentru PC? Stii ca sunt una si aceeasi? Un calculator customizat poate fi facut la un magazin specializat. Pentru jocuri iti recomand AMD Athlon 64 X2 6000+, 4 giga de ram, placa video Palit Daytona nVidia GeForce GT520 si o placa de baza compatibila. Restul sunt la alegere iar pretul variaza de la un magazin la altul.
Dar in general cam cr pret este?
Pe dracu mai recomanzi in 2012 procesoare din 2008 si placi video de prin 2010.
In general, un sistem ok(un pentium g620 + 6670, 4 gb ddr3 si sursa de calitate) costa undeva la 14-15 milioane, dar se pot alcatui sisteme si pe la 11-12.
Raspunde la intrebarile lui IulianP, ne ajuta foarte mult.
I-am raspuns!
In bugetul tau intra un G620 + 6770 si o sursa Sirtec de calitate: http://bit.ly/OziMKk
Cu acest sistem te vei putea juca orice joc pe monitorul tau la detalii maxime. Iar daca au cumva vreo carcasa pe-acasa, mai poti reduce cheltuielile.
La 11 milioane nu stiu sincer cum l-a scos si ii mai si merg jocurile bine. Eu am facut o configuratie la eMAG si a iesit undeva pe la 14milioane FARA dvd-rw.
Am pus asa:
Procesor: IntelPentium DualCore G630@2700mhz - 279RON
PlacaBaza: Placa de baza Gigabyte H61M-S1 - 189 RON
PlacaVideo: MSI nVidia GeForce 440GT, 1024MB 279RON
Memorie: Kingston 4GB, DDR3, 1333MHz-119RON
HDD: HDD Seagate 500GB am ales cu 500Gb deoarece diferenta la pret fata de unul de 250Gb era foarte mica - 329RON
Sursa: Inter-Tech Booster 520W 79RON
Carcasa: Spire CoolBox F8 - 69RON
TOTAL 1343RON FARA DVDrw.
Am ales cam cea mai ieftina varianta posibila. Poti sa mai scazi deca vrei punand o placa video mai ieftina dar nu iti recomand daca vrei jocuri.
Multumesc foarte mult ...deci imi spui ca l-ai facut fara dvdrw.atunci un dvdrw cat costa?
M-am gandit ca poate ai un dvd-rw de la fostul PC si mai economiseai niste bani. Daca vrei un dvd-rw costa intre 70 si 120 ron
Pai poti face comanda pe eMAG, si iti asambleaza ei sistemul contra 20 de RON.
Cand vrei sa-l cumperi?
Ce buget ai?
Ce monitor ai?
Vreau sa-l cumpar luna viitoare.
Bugetul meu este de 10-15 milioane
Monitor Lg