| HappySadness a întrebat:

Vreau sa-mi explicati si mie ceva despre telefoane happy :
- Ce inseamna: senzor de proximitate, TouchWiz 3.0 Ul, Jack thinking, port inflarosu, geo-tagging, sistem de operare android OS v 2.2 ( si care este diferenta dintre 2.2 si 2.3), procesor...
Nu radeti de mine ca nu stiu nimic despre telefoane! laughing
Explicati-mi si mie ca la babe big grin
Mersi Funda! big grin

Răspuns Câştigător
| mrclaust a răspuns:

Senzorul de proximitate este ca si o camere foto dar foarte forte mica, care reduce lumina ecranului atunci cand pui telefonul la ureche pentru a economisi baterie. TouchWiz 3.0 Ul este un program sare iti permite tie sa folosesti ecranul touch (adica cu degetul), dar nu te intereseaza de el aproape deloc. Jack este gaura aia in care bagi mufa de la casti. Port infrarosu este ceva den bluetooth numai ca forte putine telefone mai folosesc deoarece este o tehnologie veche (seamana cu tehnologia de la telecomanda de la TV). geo-tagging este o optiune care iti permite sa vezi unde ai facut o anumita poza ( dupa coordonatele geografice). Sistemul de operare android OS este un sistem de operare pentru telefone (asa cum ai tu windows pe calculator), si este unul dintre cele mai bune. Diferentele intre 2.2 si 2.3 nu sunt deloc mari, diferente relativ mari pot fi observate doar intre 2.2 si 3.0 sau 3.1. Procesorul, memoria ram si astea sunt niste detalii care chiar nu te intereseaza foarte mult, crede-ma.

1 răspuns:
| Sergiu09 a răspuns:

De fapt touchwiz 3 este interfata facuta de Samsung pentru telefanele Samsung. Exista si touchwiz 4 si a aparut pe Samsung galaxy s3 touchwiz 5.