De cand ai tu calculator in casa, nu ai mai aflat ce e ala Internet si cum functioneaza? Rusinos sa pui o asemenea intrebare!
Pentru mine nu e rusinos. Daca te crezi atotstiutor asta este foarte rau si ar trebui sa consulti un psiholog intr-un timp scurt.
O seara plina de surprize exact ca a mea!
Ce va mai supara adevarul...
Ador adevarul si ma bucur ca ai fost sincer fata de mine.
Pari o fata isteata si asta ma inversuneaza si mai tare! Cand nu poti nu poti, dar cand poti si nu vrei, sau esti dezinteresat, aia nu e bine!
Si ca sa-ti raspund si la intrebare, Internetul ala vine de undeva, indiferent ca e wireless sau pe sarma! Nu e niciun chinez mic bagat in laptop care da la manivela ca sa ai Internet! Laptopul e doar un receptor, ca sa receptioneze, trebuie sa aiba ce!
Multumesc! Nu am vrut sa iasa cearta dar asta s-a produs de la tine si de la ''Suntserios''.
Mersi ca m-ai lamurit! tiu ca nu e niciun chinez care ''invarte'' de cava ca sa mearga, dar apreciez ca dai exemple.
Cu placere!
Si nu uita un secret: http://i.imgur.com/rrIsjtf.png
Te face sa pari mai putin nestiutor! :)
PS: Mi-a facut placere conversatia, sper ca asta sa te faca sa te simti mai bine dupa mustruluiala! :)
Multumesc! Si mie mi-a facut placere! Am observat ca ai cedat ceea ce este exceptional, adica nu ai continuat jignindu-ma. Mi-a placut foarte mult ca ai ales calea corecta.
Multumesc, atotstiutorule!
Ma intepi vad!
Nu sunt atotstiutor, numai ca am mai multa experienta si nu ezit sa fac studiu individual. Ceea ce voi nu vreti sa faceti! Si da, nu am continuat pentru ca ai avut acea sclipirea de geniu... "Ador adevarul si ma bucur ca ai fost sincer fata de mine."...care m-a facut sa te reconsider!
Nu te intep
Vreau doar sa fac si cate o gluma! Studiu individual? De unde stii tu ca ''noi'' nu preferam asa ceva?
Ha, ha! Interesant gluma...
Ma bucur ca tu crezi asta despre mine. Dar tu ce varsta ai, de ai atat de mare incredere in tine sa fii individual de restul persoanelor?
De unde stiu? Pai nu se vede dupa ce intrebari se pun pe aici? 90% din intrebarile care sunt aici pe site isi pot afla raspunsul pur si simplu citind informatiile care abunda pe net! Deci studiu individual!
Despre varsta ce sa-ti spun...gresesc daca zic ca ti-as putea fi tata?
Bine.
Pai la inceput mi-ai dat impresia ca ai varsta de 12 ani, cu obraznicia cu care mi-ai raspuns.
Ai putea sa-mi fii tata? Nu cred ca poti fi asa de ''batran''.
Eu am 14 ani.
Bravo, multi inainte, sanatosi! E clar, tipic pentru varsta asta! Flacaul meu are cu 10 ani mai muti ca tine, deci...
Multumesc! Multi inainte si lui!
E tipic pentru varsta asta? Anume ce? Obraznicia? Nu cred ca am raspuns prin obraznicie..., dar as vrea sa fii mai explicit.
Nu te voi lua cu '' dumneavoastra'' pentru ca nu vreau sa para ca suntem diferiti de varsta.
Nu obraznicia! Nu in cazul tau, ci indiferenta, lipsa studiului, naivitatea, fluturii din stomac...
Incerc sa fiu cu picioarele pe pamant.
Nu suport ca cineva sa-mi intoarca cuvantul si de aceea incerc sa evit conflictele.
Multumesc ca nu m-ai facut obraznica, dar nu-mi place ca m-ai facut lipsita de studiu. Stiu ca te-ai referit la varsta pe care o am, ca te-ai referit la copiii aflati in aceasta perioada, dar as vrea sa fii putin mai atent la cuvintele pe care ti le alegi pentru ca si eu sunt pe cat posibil.
In cazul de fata a fost o lipsa de studiu! In rest nu ma pronunt, dar sper sa nu fie la fel!
Dar prin ce ai vazut ca e lipsa de studiu? Scuza-ma dar nu eu am intervenit intr-o intrebare cu un raspuns care da dozava de snobism.
Din ce am vazut? Ai pus o intrebare la care ai asteptat raspuns! Trebuia sa-ti raspunzi singura! Ti-am dat un raspuns anterior in care ti-am dezvaluit un "secret"!
Am mentionat faptul ca nu am putut sa imi raspund singura:'' Din nefericire nu am stiut sa-mi raspund singura la aceasta intrebare si ca sa ma simt bine, am pus-o.'' Adevarat este faptul ca nu tie ti-am scris asta dar ar fi fost bine sa fii observat.
La inceput cand mi-ai'' raspuns'' nu ai stiut ce varsta am si totusi mi-ai raspuns cu o mare aroganta. Puteam sa am atat 20 de ani, cat si 9 ani si totusi mi-ai raspuns fara a te gandi la ce trebuie sa scrii.
Acest site a fost conceput pentru a pune orice intrebare oricat de prost sau destept ai fii.
Da nici nu ma intereseaza varsta! Ca ai 14 ani, e un atuu, daca aveai mai mult era mai nasol! Acest site a fost conceput pentru a gasi raspunsuri la intrebari la care nu-si gasesc raspusuri in alta parte! Acest site a facut din multi niste puturosi, care stau cu mana intinsa si asteapta un raspuns pe care si-l pot da singuri daca pun putin osul la treaba!
Gata ca am facut foileton aici!
Multumesc pentru comentariile lungi.
Imi pare rau ca te-am deranjat atat de mult.
Noapte buna! Multumesc ca m-ai invatat atat de multe!
Noapte buna!
Buna, draga ''Suntserios''!
Da, am vaga ideea in legatura cu asa ceva.
Din nefericire nu am stiut sa-mi raspund singura la aceasta intrebare si ca sa ma simt bine am pus-o.
Daca ai fi avut '' vaga ideea'' sa-mi raspunzi la aceasta intrebare, mi-ai fi raspuns.
Multumesc ca te-ai bagat in discutie!
Invata sa te exprimi si pe urma te iei de cei care nu iti raspund la intrebari fara logica si sens.
Ii multumesc lui Dumnezeu ca ma stiu exprima! Nu sunt mai intelegenta decat tine, dar nici tu nu esti mai destept decat mine. Clar sa-ti fie.
Am pus o intrebare destul de obisnuita, daca nu ai considerat-o importanta mai bine nu raspundeai doar pentru puncte
Adica wifi?
Daca la asta te referi toate laptopurile care se produc acum au wifi integrat tot ce trebuie este sa ai wifi in casa
Aha, am inteles. Multumesc ca m-ai lamurit!
Sau cumperi o placa dedicata de internet cu wifi sau un stik usb
Am inteles. Multumesc!
Mutumesc!
Multumesc*. I'm sorry!