| TwixulDrept a întrebat:

Vreau sa-mi iau un telefon Samsung Corby pentru ca imi place si sunt inebunita dupa touchscreen. Acum care e treaba cu touchscreenul, este bun? Eu am auzit ca doar daca il trantesti tare se poate deregla un pic touch`u. Care aveti? Sunteti multumit de el? Funda big grin

13 răspunsuri:
| Derye a răspuns:

Daca nu iti iei telefon cu touchscreen ca sa joci "frizbi" cu el, cred ca ar trebui sa'l achizitonezi.

| BloodMagickNecromance a răspuns:

Nu! Eu am tel cu touchscreen. Chiar nu-mi place pentru ca daca il scapi o data pe jos, s-a dus telefonul. Eu cun pe cineva care si-a luat tel cu touchscreen. Nici 2 zile nu l-a tinut ca s-a si stricat

| TwixulDrept explică:

Mai mult insemnand cat? 1 an - 2ani 5 luni?

| ღ♥ღuLyღ♥ღ a răspuns:

Eu am telefon cu touchscreen, o colega are samsung corby, iar tata are un samsung (seaman mult cu corby numai ca are dual sim) si este tot cu touchscreen. Am umblat cu cele doua telefoane si cu al meu si mie mi se pare foarte ok telefoanele cu touchscreen.

| lilboutique a răspuns:

Eu am. E dragut telefonul, a luat cateva trante dar inca functioneaza perfectlaughing

| cristinna1919 a răspuns:

Dupa ce folosesti mai mult telefonul, touch screen-ul nu mai merge asa bine si numa te enervezi si + ca trebuie sa-l porti in husa. Sincer e cam naspa cu touch screen.

| raisa1993maria a răspuns:

Si eu am tot corby, e bun, meritahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am SAMSUNG CORBY, si din greseala, l-am scapat pe scari de a sarit si bateria din el laughing si nu a avut nimic...touchscreen`ul merge f bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Tatal meu are un ipephone si este multumit de el. L-a scapat de cateva ori si nu a patit nimic. Si mie imi place Samsung-ul Corby. Cam atat de la mine. Pa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Al meu tocmai s-a stricaaatstraight facestraight face, si are doar 6 luni, telefon nou, si e samsung. nu-ti mai lua si tu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si o colega de-a mea are tel cu touchscreen samdung corby si merge f bine si eu abia astept sa imi iau

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si o colega de a mea are tel cu touchscreen samdung corby si merge f bine si eu abia astept sa imi iau

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Svus. am tellu d 2 ani si mere perfect daca il scapi un pic in cel my rau kaz se sgarie carcasa dar oricum iti da 3 una cu buline (roz sau portocalui. etc.) una simpla(roz sau etc). si una neagra deci e ff bun si merita toti bani si nici nu e scump.