La Iphone platesti cam 30% din pret pentru brand, daca iti permiti atunci poti sa incerci si iphone mai ales daca ai avut deja un Samsung.
Eu am iPhone 4S si este foarte bun bateria tine aproape 3 zile si eu il folosesc foarte mult.Iti recomand iPhone 4S.Are si multe aplicatii.
Samsung Galaxy S II. Un prieten de-al meu are acest telefon si e foarte bun. Si iPhone este bun ca performanta, dar S II este mai rezistent la trante si are un design mai modern. Decizia e a ta. BAFTA!
IPhone 4S, e un model nou, cu multe aplicatii, design modern, performant... Iti recomand IPhone.
Samsung galaxy s2-super telefon la un super pret si destul de rezistent in ciuda aparentei.Atentie! daca ai scapat un iphone pe jos s. a dus dracu' si retina si tot..se zgaltie toate prin el..si costa un morman de bani..deja mi. e rau.Numai bine!
Daca iti permiti ai facut alegerea cea buna daca iti permite bugetul. Eu am un Samsung S plus si sunt f multumit de el, daca iti luai S2 era cam acelasi lucru cu S plus, asa ai ceva nou.
anonim_4396 întreabă: