| nuclearkid a întrebat:

Vreau si eu sa stiu ce trebuie sa fac daca am o extraoptiune in care sunt inclusi 250 MB si nu pot intra p internet. Ma puteti ajuta? Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| Lseparatio a răspuns:

Verifica setarile conexiunii la internet. Daca le ai deja memorate in telefon atunci activeaza-le daca nu atunci fa setarile. Cel mai simplu daca ai un telefon decodat e sa bagi 5 minute o cartela de pe alta retea in telefonul tau. Imediat vei primi setarile de la acea firma. Apoi bagi din nou cartela ta si sim-ul va detecta ca nu mai ai setarile si ti le va trimite automat prin mesaj. Tu doar le salvezi. Daca telefonul e "codat" atunci e mai dificil. Discuta cu cei de la firma la serviciul clienti si zile sati trimita setarile pentru. modelul tau. Daca nici ei nu le au atunci ia si copiazale de pe alt telefon gata setat identic ori apropiat cu al tau. Mult noroc. Sper sa reusesti.

4 răspunsuri:
| Posesiv a răspuns:

Umbla la setarile telefonului. Trebuie sa mearga.

| sorinL1 a răspuns:

Ar trebuie sa primesti automat printr-un mesaj si configuratia pentru net (la Orange cel putin). Daca nu, suni la Serviciul Clienti.

Răspuns utilizator avertizat
| Iannys a răspuns:

Trebuie sa ai setarile pentru internet facute pe telefon. daca esti pe Orange le poti luam dp orange.ro la setari automate.trebuie sa scrii nr tau de tel, selectezi marca telefonului si modelul si dupa dai trimitere setari.bafta