| LeonardoDiCapra a întrebat:

Windowsul meu are local disck C; D si E.
Treaba este ca in C am memorie 29.2 GO, iar ocupata este 27.8GO,iar in D am 37.6 GO, iar ocupata este doar 70.3GO.
De E nici sa nu mai zic, ca am total si liber : 105 GO.
Cum pot face sa am cea mai mare memorie in C? Cred ca ar trebui reinstalat windowsul, avand in vedere faptul ca am windows XP SP2.
Dau funda + vot! happy
Multumesc anticipat, si va rog nu-mi ocoliti intrebarea!

7 răspunsuri:
| Revolt666 a răspuns:

Cum adica in C ai memorie 29.2 GB (ce inseamna GO? straight face), cum adica in D ai 37.6 GB? ai 37.6 liberi? ocupati? si cum adica in E ai si total si liber 105 GB? si ce conteaza ca ai Windows XP SP2?

| tteo92 a răspuns:

Salut!
Daca ai urma pasii de aici, ai putea sa faci sa ai memorie mai multa in C.
http://www.videotutorial.ro/? p=103
Bafta!

| YouNoob a răspuns:

Ai 2 variante.
1) Iei un soft si modifici partitiile astfel vei putea salva datele de pe D si E
2) Formatezi windows-ul si refaci partitiile din meniul instalarii

| LeonardoDiCapra explică (pentru YouNoob):

Imi poti detalia pasul unu? straight face la faza cu windowsul sunt praff... straight face

| YouNoob a răspuns (pentru LeonardoDiCapra):

Iti pot da un exemplu de soft dar sunt si altele mai bune...

1) Intra pe http://www.partitionwizard.com/download.html
2) Alege varianta Home, e prima de sus
3) Instaleaza soft-ul
4) Odata intrat in MiniTool vei observa ca daca dai cu dreptul pe partitii, iti apare un meniu cu optiuni. Alege de acolo sa modifici spatiul... fa-l mai mic la unele si mai mare la altele...

| raidxp a răspuns:

happy ca sa nu instalezi un alt windows, dezinstaleaza jocurile mari, si instaleazale din nou doar ca la instalare alege calea de dezarhivare pe partitia E, aceea o poti tine pentru jocuri, asa iti vei pastra partitia c pentru softuri importante

| LeonardoDiCapra explică (pentru raidxp):

Singurul joc pe care il am instalat in C este The Sims 3! Plus ca mi se pare exagerat de mica memoria in C, fata de E! sau fata de D! adica ca local primar ar trebui sa am cea mai mare memorie, nu?