| Lovξ a întrebat:

Bunalove struck vreau si eu ajutor rapid puppy dog eyes ...cum imi fac profilul de facebook mai popular, gen: in 5 min sa am 100 de like-uri thinking ce setari tr sa urmez, sau ce modificari sa fac? si am 4 000 de prieteni dar probabil postarile mele le vad doar mica parte din ei sad. Merci anticipat! :* primul raspun bun..primeste funda+vot, iar celelalte vot :*

3 răspunsuri:
| Dariusuu a răspuns:

Adevărul este că aceste like-uri nu înseamnă nimic. Nu înteleg de ce toată lumea aleargă după ele.

Păi dacă ai avea 4000 de prieteni mai cunoscuți cu sigurantă ai avea peste 1000.

| valentino52 a răspuns:

Eu pentru firma mea folosesc reclama platita pe facebook. Cu 100 lei pe zi iau cam 400-500 de like-uri pe zi.

| NoSens a răspuns:

Like-urile nu te reprezinta. Exista persoane cu sute like-uri pe facebook si in viata reala sunt total singure, niste nimicuri, pot spune. Nu merita sa platesti pentru like-uri si majoritatea cersesc pe chat, sti tu gen 'Imi dai like la poza de profil, please?! puppy dog eyes'. Parerea mea, nu te apuca de cersit, iti pierzi timpul. big grin Poti schimba aceeasi poza de profil, pentru a o vedea lumea, de exemplu.