| guest111 a întrebat:

Buna ziua.Acum cu cateva zile in urma am suferit o mare nedreptate.Am intrat pe un site necunoscut unde poate intra oricine fara inregistrare.Acest site imita siteurile cu ceas pentru reclame.Pot sa zic cu extrem de mare sila ca e un site de santaj public, sau cu alte cuvinte un site care e o retea de crima organizata si santajeaza persoanele care intra acolo.Voi ati patit asa ceva? Si de ce exista asa ceva pe net? Pot sa-i dau in judecata poate in catva timp nu va mai exista asa ceva in intregul net.astept raspuns de la voi.

5 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Nu e clar despre ce vorbesti: cine te santajeaza? De unde stiu ei cine esti? Un infractor nu e prost sa-ti faca plangere penala, ca el va fi palit mai mult decat tine.

| FreddieM a răspuns:

Anonim pe site si ai suferit o nedreptate, cum vine asta? Dă si tu niște detalii, poate opiniile noatre iti pot fi utile. Pune link cu situl mai intai.
Cheers

suntserios
| suntserios a răspuns:

"Acest site imita siteurile cu ceas pentru reclame"

huh?

| johnnny123 a răspuns:

Așa, și care-i nedreptatea pe care ai suferit-o?

Că ai un stil de exprimare cel puțin dubios, iar întrebările tale sunt printre cele mai bizare pe care le-am văzut vreodată pe situl ăsta.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Esti nebun nu te va baga nimeni in seama, crezi ca ai gasit sursa de bani? Îi dai in judecata si ce crezi ca iti dau ei dreptate sau bani? Tu o sa platesti daune lor daca te apuci de lucruri ca acestea sa i dai tu in judecata, ai tu bani de avocati? Stai cuminte si numai intra pe siteuri dubioase

Întrebări similare