anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna ziua!
Am ajuns sa am si eu o problema cu Quality-Host.Ro...
Deci, am dat 100ron, si buletinul unui prieten. Acesta s-a dus la banca si a trimis bani celor de la quality, ca voiam sa imi incarc contul. Dupa ce le-am dat lor chitanta, acestia au spus ca e tentativa frauda, si cica au depus cerere la ijp. Se poate intampla vreo ceva? App. am citit pe net pareri rele despre ei, dar nu am stiut ca sunt chiar asa.
Astept raspuns.

7 răspunsuri:
| LuciWv a răspuns:

Trebuia sai asculti pe cei care au trecut prin asta.Sunt multe firme d e host care ofera calitate ca si zeroping, dupa parerea mea este o firma serioasa, tu zici ca ai chitanta da?
Ei bine poti sa le spui ca ai trimis bani, ai chitanta si ca tu o sa depui plangere la protectia consumatorului daca nu ti se ofera produsul, ei spun chestia cu ijp
Sper totusi ca mai ai chitanta daca nu frate te-ai loat teapa.
Bafta

| FreeBSD a răspuns (pentru LuciWv):

Si pot pati ceva in legatura cu chestia asta cu ijp? ei spun ca chitanta e contrafacuta... se poate ca eu sa imi fi luat teapa de la prietenul ala al meu, oricum vb azi cu el.

| LuciWv a răspuns (pentru FreeBSD):

Odata ce ai chitanta nu are ce sa-ti faca ijp, asta in cazul in care nu e contrafacuta ceea ce ma indoiesc

| FreeBSD a răspuns (pentru LuciWv):

Si daca e contrafacuta, ce imi poate face?

| MirceaNegru a răspuns (pentru FreeBSD):

Daca e contrafacuta probabil se va ocupa politia de tine, ei nu mai au nici o legatura. poti citi pe internet care sunt pedepsele pentru tentativa de inselaciune.

| LuciWv a răspuns (pentru FreeBSD):

Daca esti minor, nimic.
Daca esti major doar o amenda.

| MirceaNegru a răspuns:

Http://www.tpu.ro/......s-a-dus_1/

la aceasta intrebare nu ai mai raspuns, tu probabil ai dat o chitanta falsificata si de asta. da-ne un link cu chitanta sa vedem si noi