| PatriciaCalugareanu a întrebat:

Am câteva întrebări despre rețelistică;
1. Ca să fac un curs CISCO, trebuie să știu noțiunile de bază deja, sau învăț acolo de la 0 totul?
2. Cam câți bani se cheltuiesc, în general, la un astfel de curs?
3. Este foarte mult de tocit? Sunt multe chestii de învățat?
4.La finalul cursului, ce poți face? Primești un certificat, ceva?
5. Ai nevoie să cumperi culegeri, cărți etc? pentru că, dacă există, aș vrea să le cumpăr și să încep deja să studiez în timpul liber...
Mulțumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| Gogosica99 a răspuns:

Cat despre finalul cursului vei primi urmatoarea diploma :https://www.google.ro/......ps?/search
si mai una in caz ca o sa ai note relativ bune, diplomele te pot ajuta la unele posturi de munca in domeniu, dar nu sunt foarte cautate, cel putin la noi in tara.
Cat despre carti poti sa-ti cumperi pentru tine, dar eu te sfatuiesc sa cauti pe internet ca e foarte multa informatie si forte bine explicata cu videoclipuri, desene, poze.
Daca intri pe site o sa vezi ca nu e deloc greu, poti citi de pe site-ul cisco cat timp faci testul, sau de pe internet. Daca te-a inscris cineva pe site intra si vezi si spune-i sa-ti dea drumul la niste teste sa vezi cum sunt.
Bafta!

1 răspuns:
| Gogosica99 a răspuns:

Poti sa inveti acolo totul de la 0, cat despre testele care trebuie sa le dai, poti gasi raspunsurile toate pe internet, eu am facut acel curs in cateva luni si sincer nu am citit nimic, doar am cautat pe internet raspunsurile. Dar daca vrei sa inveti notiuni de baza despre hardware si ce mai e pe acolo te sfatuiesc sa inveti, o sa-ti prinda foarte bine, dar repet, poti sa cauti pe internet