| Gabi87_2917 a întrebat:

am inteles ca la lansarea Iphone 4, patronul Apple a fost fotografiat in timp ce vorbea la IPhone 5. Credeti ca e adevarat? Daca e adevarat, nu m-ar surprinde ca noi sa luam painea si ei cozonacul... mi se pare si normal. Nu de alta, desi schimb subiectul, dar cand noi umblam cu dischete, aia de la NASA aveau CD-uri si DVD-uri...cam asa merge treaba cu populatia "de rand".

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| shnako a răspuns:

Stai linistit ca nu e el asa prost incat sa poata fi fotografiat cu asa ceva. Mai ales dupa ce un angajat a uitat un prototip de iPhone 4 intr-un bar si a ajuns pe toate siteurile reiew la iPhone 4 inainte ca acesta sa se lanseze.

Deci sunt convins ca asta e doar speculatie de 2 bani a presei.

| X a răspuns:

Asteas doar speculatii facute pentru asi vinde stirea, cei drept odata ce au scos un model ei lucreaza deja la altu insa nici chiar patronul nu ar face public acel telefon pana la data stabilita!

| sebykes a răspuns:

Potrivit analistului Brian White, s-ar putea sa avem iPhone 5 in iunie sau iulie 2011. Viziteaza http://it-rew.com, daca apare o informatie despre aceasta, aici o vei gasi!

| ruPfashu a răspuns:

E posibil. Iti dai seama ca o sa le scoata pe piata dupa ce-si vand marfa din stoc... Asa ar face oricine! big grin

| Costică_6760 a răspuns:

Posibil să fie doar un prototip.

| Steve_Stefan_1993 a răspuns:

Eu sincer nu cred ca este adevarat. Ne-ar fi prezentat pana acum un concept macar.